Blog

HAPPINESS – New in met o.a. IKEA, vanHaren en H&M


New in! De laatste tijd heb ik leuke spulletjes aangeschaft en deze heb ik nog niet op mijn blog laten zien. Het leek mij leuk om het even anders aan te pakken, door het te laten zien in een filmpje. Het was voor mij ook even wennen om het op te nemen, achteraf gezien zag ik helaas dat het scherpstellen van mijn nieuwe camera er doorheen te horen was. Goed leerpuntje en dat neem ik mee voor het volgende filmpje. Ik compenseer het daarom met extra bloopers, want die waren er natuurlijk genoeg. Je ziet items terugkomen van H&M, vanHaren, IKEA en meer! Enjoy!

Veel kijkplezier! Kan je het filmpje niet bekijken? Klik dan hier.
In het filmpje noem ik het al even, maar ik kreeg een mooie plaid om te reviewen voor mijn blog. Deze zal ik onder andere nu in de zomer heerlijk kunnen gebruiken voor bij het picknicken of om mee te nemen naar het strand. In de herfst en winter komt hij ook goed van pas, want als echte koukleum zit ik dan regelmatig met dekens op de bank, waaronder komende winter met deze mooi plaid van Kussen.nl. Hij is lekker zacht en bevat vrolijke kleuren, waardoor hij ook leuk ligt op onze grijze bank als decoratie. Ook de afmetingen zijn heel prettig, want deze plaid is 130 bij 180, lekker ruim! I love it!

Er komen nog verschillende reviews van de producten die ik in het filmpje heb laten zien. Ik vond het spannend om het op te nemen, maar het is gelukt. Ik zal jullie vaker op deze manier meenemen en ik denk dat elk filmpje beter zal worden, daar ga ik mijn best voor doen! Je kunt je hier abonneren op mijn YouTube kanaal als je dat leuk vindt, dan ben je als eerste op de hoogte van mijn nieuwe uploads. Dankjewel voor het kijken!

Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.