HAPPINESS / Never give up on things that make you smile

Gefocust op het positieve en op de lichtpuntjes ga ik door het leven. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het leven geeft je soms flinke klappen en het is de kunst om ook op die momenten weer op te staan. Een mooie quote die mij eraan herinnert op momenten dat het even wat zwaarder is, is ‘Never give up on things that make you smile’. Het is een quote die mij een enorme boost geeft. Ik kreeg een prachtige bracelet die ik met veel trots draag met deze mooie woorden erop van Speechless Jewelry. Gelukkiger kan je mij niet maken!

IMG_2226
Enthousiast pakte ik het presentje en ik maakte de linten open. Het dekseltje van het doosje schoof ik langzaam omhoog en mijn mond viel open. Daar lag de prachtigste bracelet die ik in tijden heb gezien. Ik liet de armband langzaam om mijn hand glijden en voelde met mijn vingertoppen over de quote. Ik was sprakeloos.
IMG_2196
Ik ben erg onder de indruk van de Speechless bracelets vergulde slavenarmbanden met een laagje 18 karaat witgoud. Ik heb gekozen voor de kleur witgoud, omdat ik dit goed kan combineren met mijn accessoires en kleding. De bracelets vind ik heel mooi als cadeautje voor jezelf (ik draag het met veel trots) of als een persoonlijk presentje met een mooie boodschap. Op de site van Speechless Jewelry vind je nog meer mooie armbanden met mooie quotes en woorden. 
IMG_2210
‘Never give up on things that make you smile’. Ik hoop dat jullie allemaal, lieve lezers, datgene mogen en kunnen doen waar jullie gelukkig van worden. Dat jullie ervaringen kunnen opdoen waar je van gaat glimlachen. Op het moment zelf én als het is getransformeerd tot een herinnering die je met je meedraagt. Geeft niet op en bijt door, ook al is het nog zo ondraaglijk en moeilijk. Focus je op wat je kracht geeft en waar je gelukkig van wordt. 

IMG_2220
Never give up on things that make you smile. Wat zou jij nooit opgeven, omdat het je gelukkig maakt? 

Liefs, Dagmar 
Follow me on

P.s. Hou mijn blog in de gaten, want héél binnenkort organiseer ik een winactie en mag ik een lieve lezeres blij maken met een prachtige bracelet van Speechless Jewelry!

Dit bericht heeft 29 reacties.

 1. Oh wauw, wat een mooie armband<3. Ik heb er ook zo een in het goud van NIKKIE. En ik zou nooit mijn blog opgeven. Dat is echt iets wat mij gelukkig maakt!

 2. Svenja

  Wat een mooie armband, en de te tekst is echt prachtig <3 Voor mij zijn mijn familie en vriend denk ik toch wel het belangrijkste in mijn leven :)

 3. Alyssa

  Ik heb zelf ook een aantal van deze armbanden, ik blijf ze prachtig vinden <3!

 4. Wat een ontzettend mooie quote en prachtig dat je die nu om je pols kan dragen en ernaar kan kijken als het eventjes tegen zit. Ik vind het ook lastig om op de moeilijke momenten ook te kijken naar de dingen die goed gaan.

  1. Gelukkig komen er veel lichtpuntjes op onze paden, maar zo’n armband is dan ook extra mooi om te dragen en je eraan te herinneren om nog even door te zetten als het wat lastiger is bijvoorbeeld. Of extra te genieten van de fijne momenten die door haast of drukte beetje naar de achtergrond worden geplaatst <3

 5. Cindy

  “Focus je op wat je kracht geeft en waar je gelukkig van wordt”. Zo is het ook echt. Lichtpuntjes en geluksmomentjes, ik ben er dol op. Wat een prachtige armband is dit, wauw!

 6. Tirdzax

  Die armbanden zie ik op heel veel webshops, ze zijn echt mooi!

 7. Suzanne

  Wat een mooie armband! Wat ik niet zal opgeven: “I’m not giving up on love” Ik ben op het moment het gelukkigste meisje van de hele wereld <3

 8. Joyce

  Wauw Dagmar, hij is echt super mooi!
  Op dit moment staat de quote: “miracles do happen” voor mij heel erg centraal :)

 9. Bo

  Ik heb deze ook, alleen dan met een andere quote. Ik vind hem zo mooi, alleen het sluitinkje is bij mij kapot. Dus als ik hem draag, valt hij gelijk af. Ik wil m niet kwijt raken, dus tip voor jou: wees er voorzichtig mee. :) Hij is echt mooi, veel plezier met je nieuwe armband :)

 10. Kimberly

  Wauw deze armband is echt ZO mooi <3 En wat een prachtige tekst heeft deze ook zeg. Mijn vriend zal ik nooit van mijn leven opgeven, hij maakt me zo gelukkig en blij en het is zo’n speciaal gevoel! Zoiets heb ik nog nooit gevoeld en het voelt heerlijk! <3

 11. Sophie

  Prachtig, wauw! En ook zeker zeer geplaatst :-) De tekst is heel erg mooi en is echt speciaal! <3

 12. Linda

  Hij is werkelijk waar prachtig., en het verhaal erachter maakt hem nóg mooier! Deze kan jij, als doorzetter, terecht met trots dragen :)

 13. Tess Evea

  Deze armband heb ik zelf ook, hij is prachtig en de tekst is natuurlijk ook heel inspirerend. :)

 14. Justine A

  Wauw wat een mooi armbandje. Vroeger was dat mijn favoriete motto, had ‘m overal op staan; agenda, telefoon, op mijn deur zelfs!

 15. Petra

  de armband is echt prachtig en helemaal mijn smaak…mooi!…Tja wat zou ik nooit opgeven omdat het mij gelukkig maakt?….ik kan maar een ding zeggen…en dat is ik zou nooit mijn eigen persoonlijkheid opgeven…de rest kan ik echt missen,…. geluk is voor mij namelijk niet afhankelijk van materialistische zaken…

 16. Wat een prachtige armband en wat heb je het ook weer prachtig geschreven!
  Het past helemaal bij jou! Heel veel plezier er mee en ik ga natuurlijk zeker mee doen aan je giveaway :D

  xxxx

 17. Esmée

  Wat een prachtige armband, wauw! Ik hou van quotes en sieraden en dit is echt een mooie samenstelling. Ik zou nooit mijn relatie opgeven, het maakt me al meer dan 4 jaar zo gelukkig! x

 18. Wat een mooie armband! Ik hou van inspirerende teksten. Jouw blog maakt me altijd aan het glimlachen, jouw positiviteit is echt aanstekelijk. Heerlijk!

Geef een antwoord

CommentLuv badge