Blog

HAPPINESS / Never give up on things that make you smile

Gefocust op het positieve en op de lichtpuntjes ga ik door het leven. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het leven geeft je soms flinke klappen en het is de kunst om ook op die momenten weer op te staan. Een mooie quote die mij eraan herinnert op momenten dat het even wat zwaarder is, is ‘Never give up on things that make you smile’. Het is een quote die mij een enorme boost geeft. Ik kreeg een prachtige bracelet die ik met veel trots draag met deze mooie woorden erop van Speechless Jewelry. Gelukkiger kan je mij niet maken!

IMG_2226
Enthousiast pakte ik het presentje en ik maakte de linten open. Het dekseltje van het doosje schoof ik langzaam omhoog en mijn mond viel open. Daar lag de prachtigste bracelet die ik in tijden heb gezien. Ik liet de armband langzaam om mijn hand glijden en voelde met mijn vingertoppen over de quote. Ik was sprakeloos.
IMG_2196
Ik ben erg onder de indruk van de Speechless bracelets vergulde slavenarmbanden met een laagje 18 karaat witgoud. Ik heb gekozen voor de kleur witgoud, omdat ik dit goed kan combineren met mijn accessoires en kleding. De bracelets vind ik heel mooi als cadeautje voor jezelf (ik draag het met veel trots) of als een persoonlijk presentje met een mooie boodschap. Op de site van Speechless Jewelry vind je nog meer mooie armbanden met mooie quotes en woorden. 
IMG_2210
‘Never give up on things that make you smile’. Ik hoop dat jullie allemaal, lieve lezers, datgene mogen en kunnen doen waar jullie gelukkig van worden. Dat jullie ervaringen kunnen opdoen waar je van gaat glimlachen. Op het moment zelf én als het is getransformeerd tot een herinnering die je met je meedraagt. Geeft niet op en bijt door, ook al is het nog zo ondraaglijk en moeilijk. Focus je op wat je kracht geeft en waar je gelukkig van wordt. 

IMG_2220
Never give up on things that make you smile. Wat zou jij nooit opgeven, omdat het je gelukkig maakt? 

Liefs, Dagmar 
Follow me on

P.s. Hou mijn blog in de gaten, want héél binnenkort organiseer ik een winactie en mag ik een lieve lezeres blij maken met een prachtige bracelet van Speechless Jewelry!

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.