Blog

HAPPINESS- MoodieZ Magazine + mijn nieuwe agenda

Mindstyle, recepten, inspiratie, tips, interviews, ontspanning en meer. Je leest het in MoodieZ, het eerste Nederlandse mindstyle magazine voor jongeren die meer willen weten over zichzelf én de wereld om hen heen. Als ik ergens enthousiast over ben, dan deel ik het met liefde zo snel mogelijk met jullie en als echte tijdschriftenjunkie was ik natuurlijk heel nieuwsgierig naar dit mindstyle magazine. Ik heb voor mijn verjaardag een abonnement op de Flow (om mijn nieuwsgierigheid voor mindstyle te blijven voeden) gekregen van mijn vriend en hier geniet ik ook volop van, maar ik kan ook al niet wachten tot ik de nieuwe MoodieZ in huis heb! Ik heb er zo van genoten en in dit artikel lees je waarom!

Moodiez Magazine mindstyle magazine voor jongeren mooi beauty By Dagmar Valerie
Ik kreeg de kans om Moodiez te lezen en het was een geweldige verrassing dat er een méga pakket werd bezorgd, want ik kon mij echt niet meer herinneren dat ik nog iets groots had besteld. Tot mijn grote verbazing ontving ik de prachtigste stationary die ik in tijden heb gezien die ik ook nog mocht uitpakken als een echt cadeau (gelukkig zijn mijn vreugdedansjes niet vastgelegd…) Ik kreeg het MoodieZ Schoolpakket Large bestaande uit een schoolagenda (2014-2015), 2 A4 schriften met lijntjes, 2 A4 schriften met ruitjes, 2 A5 schriften met lijntjes, een ringband (23 rings), een elastomap, een etui en prachtige schooletiketten (24 stuks). Ik was echt overdonderd, want het had zo’n mooie en warme uitstraling en hier word ik ontzettend blij van. Je kunt dit mooie pakket ook bestellen in de webshop van MoodieZ. De etui heeft al een goed plekje gevonden in mijn tas en ik bewaar er echte musthaves in; twee pennen, lipgloss, handcrème, een aspirientje en mijn bril. Ideaal dat het nu niet los in mijn tas ligt, maar ik het bij de hand heb. En ik vind de tekst erop ook zo mooi: the place to be happy is here, the time to be happy is now. 
Moodiez Magazine mindstyle magazine voor jongeren mooi beauty By Dagmar Valerie

Maar eerst over MoodieZ Magazine, want ik hier ben ik vanaf de eerste bladzijde fan van. Ik nam het heerlijk mee naar het strand en liet mij onderdompelen door ontdekkingen die mij vanuit het blad werden aangereikt. Mijn eerste indruk van MoodieZ? De warme sfeer en uitstraling van de vormgeving vallen echt op en de kwaliteit van de content straalt van de pagina’s af. Het is echt een Magazine waar ik heel blij van word, omdat ik de liefde voel waarmee het tot stand is gekomen. En nog een heel belangrijk pluspunt: in het nummer zijn vijf artikelen verwerkt die ook in luisterversie worden aangeboden. Toen ik door mijn slechte gezondheidssituatie niet meer goed kon lezen, moest ik overstappen naar luisterboeken, terwijl ik als liefhebber van tijdschriften alleen nog naar de plaatjes kon kijken. Artikelen in luisterversie aanbieden zoals MoodieZ dit doet, daar word ik echt heel gelukkig van. 

Moodiez Magazine mindstyle magazine voor jongeren mooi beauty By Dagmar ValerieMoodiez Magazine mindstyle magazine voor jongeren mooi beauty By Dagmar Valerie interview Miss Montreal

MoodieZ bestaat uit interview en columns, waaronder in deze editie met (echt heel toevallig!) mijn favoriete Nederlandse zangeres Miss Montreal. Daarnaast is er ook ruimte om te ontdekken, zo las ik over eigenwaarde, fairtrade shoppen en superfoods, echt heel interessant! Het stukje over ontspannen vond ik zo fijn geschreven, in de juni/juli editie ging het over jezelf verzorgen en je hartchakra volgen. De recepten voor super(lekkere) smoothies heb ik gelijk uitgetest met mijn vriend (de blender moesten we nog uit de verpakking halen na een jaar, maar yes hij werkt!) en nu willen we niets anders meer! Echt heel inspirerend en leuk! De teksten zijn mooi geschreven en de onderwerpen raken én maken je bewust. Door de vormgeving en fijne stijl zijn de artikelen erg toegankelijk en worden moeilijkere thema’s op inspirerende wijze aangereikt. 

Moodiez Magazine mindstyle magazine voor jongeren mooi beauty By Dagmar Valerie superfood
Moodiez Magazine mindstyle magazine voor jongeren mooi beauty By Dagmar Valerie agendaMoodiez Magazine mindstyle magazine voor jongeren mooi beauty By Dagmar Valerie agendaMoodiez Magazine mindstyle magazine voor jongeren mooi beauty By Dagmar Valerie agenda 
En elk jaar is het een heerlijke zoektocht naar mooie agenda’s, want mijn agenda en ik zijn aardig onafscheidelijk. Ik heb mijn nieuwe beauty voor 2014-2015 al gevonden, ook al hoef ik vanaf september voor het eerst niet meer naar school omdat ik dan afgestudeerd ben. Ik kan echt niet zonder een agenda en daarom ben ik extra blij met deze feelgood topper met prachtige uitstraling. Ook vind ik de warme teksten tussendoor heel inspirerend en het is echt een feestje om het te gebruiken, ik kan niet wachten om de eerste keer in mijn MoodieZ agenda 2014-2015 te schrijven. I love that magic moment!
Moodiez Magazine mindstyle magazine voor jongeren mooi beauty By Dagmar Valerie

WIN WIN WIN 
Ben je nu heel nieuwsgierig geworden naar MoodieZ Magazine? Je kunt het blad kopen voor 4,99 in winkels waar bladen worden verkocht. Maar je kunt ook MoodieZ Magazine winnen! Ik ontving namelijk twee keer het blad, omdat ik er een lieve lezeres blij mee mag maken om het ook te ontdekken.
Wat je moet doen om kans te maken?

✩ Laat in de comments achter waarom jij MoodieZ Magazine graag wilt ontdekken;
✩ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;
En like de Facebookpagina van MoodieZ voor extra inspiratie!

De winactie loopt t/m donderdag 12 juni en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken! En kan je niet wachten om MoodieZ te ontdekken? Neem dan ook zeker een kijkje op MoodieZ Moodblog waar inspiratie, tips, recepten, yoga en nog veel meer op je staat te wachten. Enjoy!

Moodiez Magazine mindstyle magazine voor jongeren mooi beauty By Dagmar Valerie Moodiez Moodblog
Heb jij MoodieZ Magazine al ontdekt en gelezen?
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.