Blog

HAPPINESS – Mijn favorieten van juni 2014

Juni was fijn en nu duiken we toch echt de welverdiende zomer in. Geniet van de zon, de mooie kansen die op je pad komen én blik af en toe terug op wat voor moois je allemaal is overkomen, want stiekem is dat meer dan je soms doorhebt. Ik vind het heel leuk om te bekijken welke producten, diensten en momenten tot mijn hoogtepunten behoren van de afgelopen maand én in dit artikel zet ik deze voor je op een rij! Veel leesplezier!

By Dagmar Valerie Dagmar Boer HvA BKM Geslaagd afgestudeerd✩ Officieel afgestudeerd! Natuurlijk is het favoriete moment voor mij dat ik echt klaar ben met mijn studie en nu opgelucht adem kan halen na vier jaar hard bikkelen om de eindstreep te halen. Maar het is gelukt! En de allerliefste Anne maakte een geweldige kaart waarbij ik het echt niet meer droog kon houden. Het besef dat ik het heb gehaald begint steeds meer te komen, maar de lieve woorden die Anne schreef raakten mij ongelooflijk. Ik ben zo dankbaar dat Anne mijn vriendin is, echt een lieverd <3
By Dagmar Valerie Oriflame GOSH

✩ Oh my Gosh! Dit GOSH product heeft mij door mijn afstudeerperiode geholpen, want mijn walletjes onder de ogen behoorden hierdoor tot de verleden tijd. Wil je er meer over weten? Lees dan mijn review over de GOSH Prime’n Refresh Illuminating Eye Roll-on en wat is de prachtige Giordani Gold Portofino Collectie van Oriflame toch geweldig om te mogen gebruiken. De kwaliteit is heerlijk om in te zetten en het zijn stuk voor stuk pareltjes. 

✩ Mijn nieuwe Camera hoort natuurlijk ook in dit rijtje van favorieten van juni thuis. Ik kocht de Canon 700D en ben er ontzettend blij mee. Aangezien ik zo druk was met het maken van deze foto’s (ja, met mijn nieuwe beauty) heb ik er dus niet eentje van mijn nieuwe schoonheid gemaakt, maar jullie weten geloof ik al dat ik er héél enthousiast over ben. Ik ben dan ook superblij dat ik mijzelf dit cadeautje heb gegeven voor het afstuderen, een geweldige investering waarvan ik nog jaren hoop te kunnen genieten. 

✩Ananas! Dit heerlijke fruit mag niet ontbreken bij mijn favorieten, wat heb ik dit veel gegeten deze maand! Lekker verfrissend én gezond, ik hou ervan!

Iphone 5S TwoDots ByDagmarValerie

✩ Kennen jullie het spelletje TwoDots? Ik speel eigenlijk nooit spelletjes, maar toen ik een keer ’s nachts niet kon slapen, downloadde ik het en sindsdien verbind ik de verslavende puntjes aan elkaar. Aanrader als je even niet weet wat je moet doen, maar ik waarschuw je wel alvast: je kunt er na moeilijk stoppen :)

By Dagmar Valerie Fashionista beauty special Nikki Make-up

✩Zoals je weet ben ik een echte tijdschriftenjunkie. Zo hoort de Make-up special by Nikkie tutorials natuurlijk ook tot mijn favorieten van de maand. Hierin staan handige beauty basics, veel tutorials en inspirerende looks. Deze special is een mustread voor beauty lovers

By Dagmar Valerie Ray Ban

✩ Natuurlijk mag mijn nieuwe ray-ban niet ontbreken! Ik ben er echt helemaal gek op en vind de oranje glazen heel gaaf. Het was niet eens gericht op het WK, maar ik kan het wel extra goed combineren met de oranje outfits.

By Dagmar Valerie Colgate White Optic

✩ Ik was bij de lancering aanwezig van de nieuwe tandpasta Colgate Max White One Optic en eigenlijk gebruik ik nu niet meer anders. Hij zorgt goed voor mijn tandjes en het poets heel erg prettig én niet onbelangrijk: ik heb echt het gevoel dat mijn tanden er witter uitzien. Ik had soms wat vlekjes op mijn tanden, maar eigenlijk zie ik die niet meer. Zou het hierdoor kunnen komen? Ik vind de tandpasta in ieder geval lekker verfrissend en fijn! 

By Dagmar Valerie Ritzo Cosmetics shampoo conditioner

✩ Stralende lokken? Dat is voor mij echt een must. Vooral nu mijn haren langer worden en we de zomer ingaan. Mijn blonde haren kunnen daarom extra bescherming en voeding gebruiken en de shampoo en conditioner van Ritzo Cosmetics helpen mij er goed bij. Af en toe nog een maskertje in mijn haren en ik ben summerproof!

By Dagmar Valerie Inglot

✩ Ik sluit deze favorieten van juni met veel liefde en plezier af met twee fijne lakjes van Inglot. Een mooie dieprode en een sjieke nude tint die mij heel erg blij maken <3 Mocht je nieuwsgierig zijn naar de lakjes, je kunt mijn review over de Nail Enamel 705 & 057 hier lezen

Welk product heb jij veel gebruikt in juni?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.