Blog

HAPPINESS – Favorieten mei 2014

Je weet dat een maand voorbij is als je je favorieten aan het verzamelen bent, so I did! Superleuke favorieten zelfs! Maar daarom zijn het natuurlijk ook mijn favorieten… Ik word er heel erg blij van en de kans zit er dik in dat jullie dat ook worden, want dat hebben jullie hier en daar aangegeven bij blogposts of Instagram-pics! Ben je nieuwsgierig welke producten mijn favorieten van mei hebben gehaald? Check it out!

✩ Happy Life – Mascha
Jullie hebben mijn recensie over het boek misschien al gelezen, maar ik word heel blij van dit inspiratie en motivatie boek dat mijn favo beautyblogger heeft geschreven. Ik volg Mascha al jaren en zij heeft mij via haar YouTube-kanaal leren make-up te gebruiken, hoe leuk is dat?! En haar boek leest alsof zij vertelt via een filmpje, ik hoor haar gewoon praten en ik vind het heel erg knap als je dat middels een schrijfstijl kunt overbrengen. Aanrader!
IMG_4263 ✩ Mango-lijn van The Body Shop
Ooh mijn favoriete geur van de maand mei is zonder twijfel Mango. En ik zet er spontaan een hoofdletter bij die ik niet ga aanpassen, want Mango verdient een hoofdletter wat de heerlijke geur betreft. Maar Mango’s zijn als fruit ook ontzettend lekker om te eten. De producten van de Mango-lijn van The Body Shop zijn extreem lekker, nu begrijp je vast beter waarom. Ik testte de Sorbet (heerlijk voor de warme dagen!) en de body butter en ben oprecht fan!
Moodiez Magazine mindstyle magazine voor jongeren mooi beauty By Dagmar Valerie agenda ✩ MoodieZ Magazine + agenda
Als je fan bent van mindstyle, inspiratie, mooie ontdekkingen, recepten, DIY’s, fijne tips… Dan ben je bij MoodieZ Magazine helemaal op het juiste adres. Dit is een heerlijk mindstyle blad voor jongeren waarin onderwerpen heel toegankelijk worden gemaakt middels de fijne schrijfstijl en prachtige vormgeving. Echt een prachtig tijdschrift! En heb je mijn nieuwe agenda al gespot? Oh wat ben ik blij met deze mooie eyecatcher! Zo kan ik elke dag lachend beginnen, ik ben onder de indruk :)
Ritzo Cosmetics ByDagmarValerie ✩ Ritzo dag- en nachtcrème
Ik gebruik dagelijks de dag- en nachtcrème van Ritzo en het beschermt mijn huid goed. Ook voelt mijn huid zachter en gevoed aan, ik ben heel blij dat ik tijdens de Beautygloss Pre-party in aanraking ben gekomen met dit mooie én betaalbare merk.
Inglot Cosmetics Amersfoort ByDagmarValerie Free System Palette ✩ Inglot Free System Palette 
Heeft deze favoriet nog uitleg nodig? De pigmentatie is waanzinnig, evenals het kleurenassortiment en de kwaliteit. Ik ben heel erg enthousiast over Inglot, omdat de producten mij keer op keer blijven verbazen en ik natuurlijk extreem blij ben met mijn eerste palette, wat een beauty!

✩ Armbandenset By Bien
Tot mijn meest gedragen sieraden hoort deze maand absoluut mijn mooie armbandenset By Bien. Ik vind de armbandjes prachtig en ze zijn ook nog eens handgemaakt! Ik kijk er met veel plezier naar vanwege de betekenis erachter, maar daarnaast zijn de armbandjes ook heel goed te combineren.

Welk product hoort tot jouw favorieten van de maand mei?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.