Blog

HAPPINESS / Favorieten maart 2014

Time flies when you’re having fun! 2014 gaat als een speer en ik hoop dat iedereen volop de momenten kan plukken en de kans krijgt om te genieten. Ik genoot volop van de maand maart en ik ben ontzettend benieuwd wat april voor ons in petto heeft. In dit artikel deel ik mijn ultieme maart favorieten waar ik heel gelukkig van werd en nog steeds word. Enjoy!

IMG_1607
Allereerst deel ik mijn prachtige, nieuwe statement ketting. Deze kreeg ik van Tedje en ik ben er ontzettend blij mee. De ketting is afkomstig van House of Lou en je kunt het goed combineren. Het is echt mijn nieuwe liefde!
IMG_1602

Als je haar maar goed zit! En dat zit het zeker dankzij de Sea Salt Texture Spray van mijn geliefde haarmerk Toni & Guy. Ik ben niet snel fan van haarproducten, maar deze spray geeft mijn haar heel snel volume en het zorgt voor een lekkere beach look binnen in een handomdraai.

IMG_1584 
Misschien heb je mijn artikel over Purple Heart van Sally Hansen al gelezen? Ik ben in de wolken van dit prachtige lakje. Daarnaast bleef het maar liefst acht dagen goed zitten, waarnaar er een mini chipje in kwam. Perfect! Ik heb mijn ideale nagellak gevonden hashtag happy!

IMG_1601

Het is lang geleden dat een boek mij zo heeft geraakt. Voor jou van Jojo Moyes is een prachtig liefdesverhaal en ik kon het echt niet drooghouden. Het heeft mij bewust gemaakt dat je past iets mist als je het niet meer hebt en dat zet je wel even flink met beide benen op de grond. Daarnaast is het een meeslepend verhaal vol liefde en een vleugje humor. Echt een topper!

IMG_1605

Voor Big (inclusief hoofdletter) volume voor je wimpers, raad ik je de big bold volume by the lash mascara aan van New York Color. Ik krijg er prachtige, lange wimpers van met een heus wauw-effect. 

IMG_1612

Wohooo ik ben Lois ontzettend dankbaar voor de super handige close-up filter die zij voor mij bestelde via ebay. Voor slechts een paar euro heb je zoveel kwaliteit én een fijn product om mee te werken. Aanrader!

Wat vormde jouw ultieme favoriet van maart? 
Liefs,
Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.