Blog

HAPPINESS – ByDagmarValerie.nl bestaat 1 jaar!

Hieperdepiep hoera! Precies een jaar geleden raapte ik al mijn moed bij elkaar en startte ik mijn blog. Ik kan ongelooflijk genieten van het creëren van content, maar hoe gaaf is het om met tips, trucs, informatie en inspiratie anderen vooruit te helpen? Dat vormt mijn grootste drijfveer voor mijn blog. Ik ontvang dagelijks veel liefde, warmte, energie en kennis en middels mijn artikelen hoop ik dit ook te kunnen delen, zodat we het als een olievlek kunnen verspreiden. Dit eerste blogjaar is voorbij gevlogen en ik kan mij geen leven zonder mijn blog meer voorstellen. Dankjewel voor de ontelbaar vele momenten dat jullie mij laten glimlachen van oor tot oor en jullie mij de gelukkigste op aarde laten voelen, proost! 

Dankjewel
Ik heb nog nooit zolang over het schrijven van een artikel gedaan als het schrijven van deze. Hoe dit komt? Ik zie door de traantjes die over mijn wangen stromen niet altijd het scherm meer haha. Ik knijp mijzelf elke dag of ik droom, de dankbaarheid is niet te beschrijven (al doe ik regelmatig mijn best om het aan te tonen, maar ik vind nooit de juiste woorden) dat zoveel lieve mensen mijn blog bezoeken. Mijn blog is nog zo jong, maar er is hierdoor ongelooflijk veel op mijn pad gekomen. Van prachtige ervaringen tot vriendschappen voor altijd, ik kan het mij eigenlijk niet eens meer voorstellen hoe het was zonder mijn blog.

Het begin
De weken voordat ik mijn blog opstartte bleven de ideeën erover maar malen in mijn hoofd en ik voelde geen rust meer, totdat ik eindelijk online ging met mijn eerste artikelen. Niet iedereen stond er 100% achter, bang dat ik weer een activiteit had gevonden waar ik mij volledig op zou storten en wat vooral veel energie en tijd zou kostten. Maar ik voelde niet de drang om mij te bewijzen, ik deed puur wat goed voelde en waar mijn hart lag. Dat doe ik tot op de dag van vandaag met elke keuze die ik maak en alles wat ik doe. 

Flashbacks
Ik krijg flashbacks van mijn eerste event tot aan het eerste mailtje van een bedrijf dat met mij wilde samenwerken. En ik sprong van blijdschap heel gek in het rond toen mijn blog een eigen domein kreeg. Ik herinner mij de blijdschap van de eerste tien volgers op Bloglovin, maar ook toen het er opeens honderd werden. Met elke volger ben ik ongelooflijk blij, de nieuwe maar ook juist de trouwe volgers die dagelijks een bezoekje blijven brengen aan mijn blog. En elke dag krijg ik energie van de lieve reacties die worden achtergelaten. En ik juichte heel Nederland bij elkaar toen lieve Anne mijn lay-out zo mooi maakte en ook toen ik mijn eerste persreis mocht maken… Het voelt zo onwerkelijk, maar toch is het de realiteit. En dit slechts in één jaar, het maakt mij nog nieuwsgieriger naar wat het tweede voor mijn blog in petto heeft. 
1e blog b-day feitjes op een rij: 
✩ Mijn eerste event was bij John Beerens. Hier ging ik samen met lieve Heleen en Lois naartoe en wat was het gezellig! Ik zal deze dag nooit vergeten! Ik had nooit verwacht dat ik erna zoveel te gekke events zou mogen bijwonen, heel onwerkelijk!

✩ Er zijn 399 artikelen in het eerste jaar online gekomen. Dat betekent dat er élke dag een artikel online is gekomen en soms werden er zelfs twee gepubliceerd. Ik vind het te gek dat het gelukt is om dagelijks iets te kunnen delen en plaatsen!

✩ Het best gelezen artikel is mijn verslag van de Beautygloss pre-party! Het was een onvergetelijke avond én ik had nooit verwacht dat zoveel mensen dit artikel zouden lezen. Nieuwsgierig? Bekijk en lees het verslag van de #BGPARTY2014 hier

✩ Wist je dat ik langer voor Anne schrijf dan dat mijn blog bestaat? Anne heeft mij altijd gestimuleerd (én geïnspireerd!) om te beginnen met bloggen. Dankjewel voor het duwtje in de juiste richting lieve Anne!

✩ Mijn eerste persreis had als bestemming Oostende. Wat vond ik dit ongelooflijk spannend! Samen met mijn vriend waren we uitgenodigd om het Valentijnsweekend aan de prachtige Belgische kust door te brengen. Ik kan oprecht zeggen dat ik nog nooit zo’n romantisch en perfect weekend heb meegemaakt. Sprookjes bestaan! En er volgden nog prachtige persreizen die ik niet snel zal vergeten. Dankjewel! 

✩ Op mijn allereerste blogverjaardag telt mijn blog 842 volgers op Bloglovin, 970 op Instagram, 470 op Facebook, 900 op Twitter en sinds kort ben ik ook actief op YouTube waar ik nu 270 abonnees op heb. En nu ben ik blauw van het knijpen; dromen komen uit als je er maar in durft te geloven <3 

Ik wil jullie met heel mijn hart bedanken voor alles wat jullie mij dagelijks geven. Jullie zijn goud waard, dankjewel! En op naar het volgende blogjaar!
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.