HAPPINESS – ByDagmarValerie.nl bestaat 1 jaar!

HAPPINESS – ByDagmarValerie.nl bestaat 1 jaar!

Hieperdepiep hoera! Precies een jaar geleden raapte ik al mijn moed bij elkaar en startte ik mijn blog. Ik kan ongelooflijk genieten van het creëren van content, maar hoe gaaf is het om met tips, trucs, informatie en inspiratie anderen vooruit te helpen? Dat vormt mijn grootste drijfveer voor mijn blog. Ik ontvang dagelijks veel liefde, warmte, energie en kennis en middels mijn artikelen hoop ik dit ook te kunnen delen, zodat we het als een olievlek kunnen verspreiden. Dit eerste blogjaar is voorbij gevlogen en ik kan mij geen leven zonder mijn blog meer voorstellen. Dankjewel voor de ontelbaar vele momenten dat jullie mij laten glimlachen van oor tot oor en jullie mij de gelukkigste op aarde laten voelen, proost! 

Dankjewel
Ik heb nog nooit zolang over het schrijven van een artikel gedaan als het schrijven van deze. Hoe dit komt? Ik zie door de traantjes die over mijn wangen stromen niet altijd het scherm meer haha. Ik knijp mijzelf elke dag of ik droom, de dankbaarheid is niet te beschrijven (al doe ik regelmatig mijn best om het aan te tonen, maar ik vind nooit de juiste woorden) dat zoveel lieve mensen mijn blog bezoeken. Mijn blog is nog zo jong, maar er is hierdoor ongelooflijk veel op mijn pad gekomen. Van prachtige ervaringen tot vriendschappen voor altijd, ik kan het mij eigenlijk niet eens meer voorstellen hoe het was zonder mijn blog.

Het begin
De weken voordat ik mijn blog opstartte bleven de ideeën erover maar malen in mijn hoofd en ik voelde geen rust meer, totdat ik eindelijk online ging met mijn eerste artikelen. Niet iedereen stond er 100% achter, bang dat ik weer een activiteit had gevonden waar ik mij volledig op zou storten en wat vooral veel energie en tijd zou kostten. Maar ik voelde niet de drang om mij te bewijzen, ik deed puur wat goed voelde en waar mijn hart lag. Dat doe ik tot op de dag van vandaag met elke keuze die ik maak en alles wat ik doe. 

Flashbacks
Ik krijg flashbacks van mijn eerste event tot aan het eerste mailtje van een bedrijf dat met mij wilde samenwerken. En ik sprong van blijdschap heel gek in het rond toen mijn blog een eigen domein kreeg. Ik herinner mij de blijdschap van de eerste tien volgers op Bloglovin, maar ook toen het er opeens honderd werden. Met elke volger ben ik ongelooflijk blij, de nieuwe maar ook juist de trouwe volgers die dagelijks een bezoekje blijven brengen aan mijn blog. En elke dag krijg ik energie van de lieve reacties die worden achtergelaten. En ik juichte heel Nederland bij elkaar toen lieve Anne mijn lay-out zo mooi maakte en ook toen ik mijn eerste persreis mocht maken… Het voelt zo onwerkelijk, maar toch is het de realiteit. En dit slechts in één jaar, het maakt mij nog nieuwsgieriger naar wat het tweede voor mijn blog in petto heeft. 
1e blog b-day feitjes op een rij: 
✩ Mijn eerste event was bij John Beerens. Hier ging ik samen met lieve Heleen en Lois naartoe en wat was het gezellig! Ik zal deze dag nooit vergeten! Ik had nooit verwacht dat ik erna zoveel te gekke events zou mogen bijwonen, heel onwerkelijk!

✩ Er zijn 399 artikelen in het eerste jaar online gekomen. Dat betekent dat er élke dag een artikel online is gekomen en soms werden er zelfs twee gepubliceerd. Ik vind het te gek dat het gelukt is om dagelijks iets te kunnen delen en plaatsen!

✩ Het best gelezen artikel is mijn verslag van de Beautygloss pre-party! Het was een onvergetelijke avond én ik had nooit verwacht dat zoveel mensen dit artikel zouden lezen. Nieuwsgierig? Bekijk en lees het verslag van de #BGPARTY2014 hier

✩ Wist je dat ik langer voor Anne schrijf dan dat mijn blog bestaat? Anne heeft mij altijd gestimuleerd (én geïnspireerd!) om te beginnen met bloggen. Dankjewel voor het duwtje in de juiste richting lieve Anne!

✩ Mijn eerste persreis had als bestemming Oostende. Wat vond ik dit ongelooflijk spannend! Samen met mijn vriend waren we uitgenodigd om het Valentijnsweekend aan de prachtige Belgische kust door te brengen. Ik kan oprecht zeggen dat ik nog nooit zo’n romantisch en perfect weekend heb meegemaakt. Sprookjes bestaan! En er volgden nog prachtige persreizen die ik niet snel zal vergeten. Dankjewel! 

✩ Op mijn allereerste blogverjaardag telt mijn blog 842 volgers op Bloglovin, 970 op Instagram, 470 op Facebook, 900 op Twitter en sinds kort ben ik ook actief op YouTube waar ik nu 270 abonnees op heb. En nu ben ik blauw van het knijpen; dromen komen uit als je er maar in durft te geloven <3 

Ik wil jullie met heel mijn hart bedanken voor alles wat jullie mij dagelijks geven. Jullie zijn goud waard, dankjewel! En op naar het volgende blogjaar!
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 40 reacties.

 1. Justine A

  Wauw, wat heb je dit mooi geschreven lieve dagmar! Ik lees je blog nu al meer dan een half jaar elke dag met plezier en heb mogen zien hoe jij en je blog gegroeid zijn. Niet alleen in cijfers, maar ook in kwaliteit. Bydagmarvalerie is zeker weten een van mijn favo blogs. Op naar nog vele jaartjes! Gefeliciteerd topper!

 2. Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik lees je blog elke dag met plezier dus ik ben ook benieuwd wat jij het komende jaar voor ons in petto hebt! :)

 3. Tessa

  Wauw gefeliciteerd! Dat mag gevierd worden!
  Liefs, Tessa

 4. Gefeliciteerd! Super mooie artikel! Je verdient het dubbel en dwars. Je schrijft hier met veel passie en liefde over, veel liefs Betty

 5. Gefeliciteerd lieve Dagmar! Je schrijft met zoveel lieve & passie, het bloggen hoort gewoon bij je. En daarbij heb je ook nog hart van goud. Geniet van deze dag! XO

 6. Esmée

  Wauw, mooi geschreven en echt ontzettend knap wat je al bereikt hebt in één jaar! Je schrijft altijd super en ik blijf je zeker volgen. Gefeliciteerd met je blogverjaardag, geniet er maar van. Doe jezelf niet teveel pijn met het knijpen. ;) x

 7. Irma

  Ah Dagmar, wat heb je dit fijn en mooi geschreven! De dankbaarheid straalt er aan alle kanten doorheen. Maar echt, je hebt dit zo verdiend en ik hoop dat je er nog láááng niet mee ophoudt! Keep going en gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag, dat er nog maar veel mogen volgen! :)

 8. Wauw wat een leuk berichtje. De dankbaarheid komt heel duidelijk naar voren in dit bericht. Je hebt in één jaar echt fantastische dingen mogen doen zeg! Up to the next year! Succes.

 9. Gefeliciteerd meis! Je hebt alles wat je hebt bereikt heel erg verdiend en ik hoop dat je nog jaren kan genieten van het bloggen! :)

  xx

 10. Laura

  Leuk artikel en gefeliciteerd!! Je hebt echt een hartstikke blog dus ga vooral zo door! X

 11. Lidewij

  Gefeliciteerd lieve Dagmar!! Je maakt me elke dag zo vrolijk met je artikelen en daar ben ik zo blij mee! :D

 12. Anita te Gussinklo

  Gefeliciteerd en ik hoop nog lang van je blog te mogen genieten.

 13. Jess

  Gefeliciteerd! Wat heb je veel bereikt. Ga zo door en op naar een prachtig tweede blogjaar :-)

 14. Steffi

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik lees je artikelen elke dag met veel plezier. Geniet van vandaag en op naar verjaardag 2, je mag trots zijn op jezelf! <3

 15. Svenja

  Van harte gefeliciteerd lieve Dagmar <3 keep up the good work!

 16. Gefeliciteerd! Prachtig :-) zoo verdiend! ik geniet van je blog! iedere dag weer :-) geweldig! ga zo door! en je mag onwijs trots op jezelf zijn ! wat ik al zei op twitter, dat er nog maar heeeeeeel veel blogjaartjes mogen komen! love it!

 17. E.

  Gefeliciteerd meid, je hebt er ook had voor gewerkt! Op naar het tweede jaar!

 18. Natascha

  Gefeliciteerd! Niet alleen met het éénjarig bestaan van je blog, maar ook alle mooie dingen die je hebt bereikt. Je blog volg ik met veel plezier, dik verdiend dus!

 19. Wauw, mooi geschreven Dagmar. Van harte gefeliciteerd met je 1e blogverjaardag! Ik volgde je eigenlijk al wat langer op Twitter dan ik je blog echt lees, maar ik vind dat je een ontzettend leuke en inspirerende blog hebt. Veel geluk en succes bij je tweede jaar als blogger!

 20. Evelien

  Wat mooi geschreven. Gefeliciteerd met je 1-jarige bestaan. Ik hoop dat er nog vele leuke jaren en artikelen bij komen!

 21. Kim B

  Gefeliciteerd lieve Dagmar met je blog jubileum! Een super goede stap dat je dit ooit bent gaan doen :)

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

 22. Maaike

  Een dagje te laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je blogbirthday lieve Dagmar! Echt super dat je in een jaar al zoveel hebt bereikt, en ik weet zeker dat er in de komende jaren ongetwijfeld nog veel meer mensen met een glimlach je leuke blog gaan lezen zoals ik! :)

 23. Cindy

  Alsnog gefeliciteerd met je 1e blogjaar! Wat een mooi artikel heb je weer geschreven. En wat heb je toch veel bereikt door je blog, wauw. Nog heel veel fijne blogjaren gewenst! X

 24. Lin

  Nog gefeliciteerd met je 1-jarige bestaan van je blog! En wat een leuk artikel!

 25. Melanie

  Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan en wat een leuk artikel heb je ervan gemaakt!!
  Ik wens je nog vele leuke blog jaren toe!! Liefs

 26. Denise

  Wauw Dagmar, natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met deze ongelofelijke mijlpaal. Super! <3

 27. Mathilde

  Alsnog gefeliciteerd met je 1e blogverjaardag. Nog heel veel blogplezier!

Geef een antwoord

CommentLuv badge