Blog

HAPPINESS – 40 maanden verliefd & gelukkig samen

Time flies when you’re having fun! We zijn vandaag precies 40 maanden samen, haha wauw wat klinkt dat lang! Ik zei per ongeluk tegen mijn vriendje dat het 40 jaar was, maar gelukkig was dat nog niet het geval (yes, ik ben blond!). We hebben nog een tijdje te gaan, maar het is zeker een mijlpaal en in de tussentijd is er natuurlijk veel gebeurd. We kunnen met elkaar lachen, maar ook de moeilijkere momenten delen. Vandaag proosten we met onze customized Mr. Moustache & Mrs. Lipstick mokken op onze relatie. Cheers!

Wat reageerden jullie ontzettend lief op deze foto via Instagram! We hadden ook heel veel plezier bij het maken van deze foto’s. We kregen namelijk de kans om zelf mokken te customizen. Sommigen van mijn lezeressen zijn ontzettend creatief en handig, helaas ben ik dat niet wat DIY’s betreft (hoe graag ik dat ook zou willen, je kunt niet alles hebben). Gelukkig bestaan er ontzettend leuke webshops waarop je ook lekker creatief bezig kunt zijn, zonder gevaar voor eigen leven én de omgeving. Picturista is daar een van en ik zou willen dat ik deze webshop eerder had ontdekt. De fijne inspiratie van Pinterest kan je hier helemaal in kwijt. Ook is het ontzettend leuk om customized fotocadeaus te geven, dat is extra persoonlijk en origineel.
Mijn vriendje bedacht deze leuke vormgeving van de mokken en ik vind het resultaat ontzettend leuk geworden. De mokken zijn lekker groot, we houden allebei van véél thee en zo hoef je niet de hele tijd heen en weer te lopen om nieuwe te zetten. De mokken liggen lekker in de hand en zijn wit. Je kunt alles op de mokken bedrukken wat je zelf graag zou willen, van foto’s tot mooie quotes en lieve berichtjes. Het kan allemaal!
IMG_4217
Jord en ik zijn helemaal gek op elkaar (haha ja nog steeds!) en genieten volop van ons fijne plekje samen. We wonen alweer bijna een jaar samen! Het is nog elke dag een feestje om naast elkaar wakker te worden en om naast elkaar in slaap te vallen. We leven allebei ons eigen leventje, maar het voelt heel goed om weer bij elkaar te komen en deze momenten te kunnen delen. We vullen elkaar goed aan, dansen samen gek tijdens het koken, lachen om de stomste grapjes en vinden elkaar hilarisch… Maar we steunen elkaar ook als het wat minder gaat, zo Jord rent niet weg als ik een terugval heb met mijn gezondheid maar helpt mij er juist doorheen. Wat ik belangrijk vind in een relatie? Dat je elkaar vooruit helpt en dat je nog fijner maakt dan het al is. En dat je elkaar niet als vanzelfsprekend beschouwd, maar moeite blijft doen omdat de ander zo speciaal voor je is. We hebben het niet altijd even gemakkelijk vanwege mijn gezondheid, maar kunnen oprecht zeggen dat we gelukkig zijn samen. Op naar de 40 jaar! 


Wat vind jij belangrijk in een relatie?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.