HAPPINESS – 40 maanden verliefd & gelukkig samen

HAPPINESS – 40 maanden verliefd & gelukkig samen

Time flies when you’re having fun! We zijn vandaag precies 40 maanden samen, haha wauw wat klinkt dat lang! Ik zei per ongeluk tegen mijn vriendje dat het 40 jaar was, maar gelukkig was dat nog niet het geval (yes, ik ben blond!). We hebben nog een tijdje te gaan, maar het is zeker een mijlpaal en in de tussentijd is er natuurlijk veel gebeurd. We kunnen met elkaar lachen, maar ook de moeilijkere momenten delen. Vandaag proosten we met onze customized Mr. Moustache & Mrs. Lipstick mokken op onze relatie. Cheers!

Wat reageerden jullie ontzettend lief op deze foto via Instagram! We hadden ook heel veel plezier bij het maken van deze foto’s. We kregen namelijk de kans om zelf mokken te customizen. Sommigen van mijn lezeressen zijn ontzettend creatief en handig, helaas ben ik dat niet wat DIY’s betreft (hoe graag ik dat ook zou willen, je kunt niet alles hebben). Gelukkig bestaan er ontzettend leuke webshops waarop je ook lekker creatief bezig kunt zijn, zonder gevaar voor eigen leven én de omgeving. Picturista is daar een van en ik zou willen dat ik deze webshop eerder had ontdekt. De fijne inspiratie van Pinterest kan je hier helemaal in kwijt. Ook is het ontzettend leuk om customized fotocadeaus te geven, dat is extra persoonlijk en origineel.
Mijn vriendje bedacht deze leuke vormgeving van de mokken en ik vind het resultaat ontzettend leuk geworden. De mokken zijn lekker groot, we houden allebei van véél thee en zo hoef je niet de hele tijd heen en weer te lopen om nieuwe te zetten. De mokken liggen lekker in de hand en zijn wit. Je kunt alles op de mokken bedrukken wat je zelf graag zou willen, van foto’s tot mooie quotes en lieve berichtjes. Het kan allemaal!
IMG_4217
Jord en ik zijn helemaal gek op elkaar (haha ja nog steeds!) en genieten volop van ons fijne plekje samen. We wonen alweer bijna een jaar samen! Het is nog elke dag een feestje om naast elkaar wakker te worden en om naast elkaar in slaap te vallen. We leven allebei ons eigen leventje, maar het voelt heel goed om weer bij elkaar te komen en deze momenten te kunnen delen. We vullen elkaar goed aan, dansen samen gek tijdens het koken, lachen om de stomste grapjes en vinden elkaar hilarisch… Maar we steunen elkaar ook als het wat minder gaat, zo Jord rent niet weg als ik een terugval heb met mijn gezondheid maar helpt mij er juist doorheen. Wat ik belangrijk vind in een relatie? Dat je elkaar vooruit helpt en dat je nog fijner maakt dan het al is. En dat je elkaar niet als vanzelfsprekend beschouwd, maar moeite blijft doen omdat de ander zo speciaal voor je is. We hebben het niet altijd even gemakkelijk vanwege mijn gezondheid, maar kunnen oprecht zeggen dat we gelukkig zijn samen. Op naar de 40 jaar! 


Wat vind jij belangrijk in een relatie?
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 41 reacties.

 1. Svenja

  Gefeliciteerd met jullie 40 maanden samenzijn! Wat een onwijs leuke foto’s van jullie samen, echt geweldig! De mokken zijn ook echt prachtig geworden <3

 2. Gefeliciteerd Dagmar! Fijn om te horen dat jullie nog steeds zo gelukkig met elkaar zijn :). Ik vind de mokken echt heel leuk en grappig!

 3. Sophie

  Gefeliciteerd lieve Dagmar <3 Op nog heel veel jaartjes inderdaad, haha! Jullie zijn een leuk stel samen, dat is helemaal te zien aan de leuke en spontane foto’s! Geweldige mokken, haha!

 4. Hannah

  Ah zo lief, gefeliciteerd! Heel veel geluk samen de komende 40 jaar! ;)

 5. Lauriëtte

  Gefeliciteerd met jullie 40 maanden samenzijn! Elke keer als ik een foto van jullie op Instagram langs zie komen vind ik jullie zo leuk! Zo gelukkig en spontaan! Nog heel veel mooie jaren gewenst! <3

 6. Jasmijn

  Gefeliciteerd met jullie 40 maanden samen <3 Jullie foto’s samen zijn heel mooi, de liefde spat ervan af ;)

 7. Een hele dikke proficiat, jullie zijn echt een superschattig koppel! Ik wens jullie nog veel liefde en geluk samen, op naar de 40 jaar ;)

  X Sara

 8. Tessa

  Aaawh wat een leuke foto’s! Lief stel zijn jullie! Gefeliciteerd :D

 9. Petra

  Gefeliciteerd met je 40 maanden samen zijn….en volgens mij is het helemaal niet erg om 40 jaar samen te zijn als je lief en leed kunt delen met elkaar….Jezelf heel erg op je gemak en veilig voelen bij elkaar, is volgens mij de basis voor een warme relatie….stomme dingen zeggen, kwetsbaar durven zijn, boos worden, huilen, onredelijk zijn, maar ook lachen, en fouten maken…het moet allemaal kunnen…binnen een gezonde relatie…
  geniet er maar van, tenslotte verdiend elk een gezonder relatie mens ( ook al is het vaak wel eraan blijven werken), dus jullie samen ook…

 10. Wat een super vrolijke foto’s. Ik krijg er een glimlach van op mijn gezicht én dat zegt veel zo vroeg in de ochtend ;)
  40 maanden, wooo wat een tijd alweer. En wat fijn dat jullie het zo leuk hebben met elkaar, heel belangrijk toch?! X

 11. Denise

  Wat leuk, gefeliciteerd! Wat hebben jullie leuke mokken, echt geweldig! <3

 12. Linda

  Gefeliciteerd! Wat een mooie mijlpaal :) Leuk om te lezen dat jullie nog steeds zó blij met elkaar zijn!

 13. Justine A

  Gefeliciteerd met jullie samen zijn. Ik gun jullie nog vele jaren samen! Wat zijn jullie een leuk stel en wat een grappige mokken! Het meest belangrijke in een relatie? Precies wat jij zegt, dat je elkaar overal doorheen sleept, dat je samen kunt lachen en samen kunt huilen, en dat je elkaar niet vanzelfsprekend vind. <3

 14. Oh, gefeliciteerd!! :) Die mokken zijn super mooi en die foto’s zijn zo leuk!

 15. Awh ! Gefeliciteerd dat jullie 40 maanden bij elkaar zijn. Hopelijk blijven jullie nog lang gelukkig samen.
  Ik ben deze zomer 4 jaar bij elkaar. Times fly!
  Die mokken zijn echt helemaal geweldig!
  Wat ik het belangrijkste vind van een relatie, vertrouwen,elkaar onvoorwaardelijk steunen en liefhebben.

 16. Marjolein

  Jullie zijn voor mij ook echt het stel wat geluk uitstraalt. Heerlijk. Ik vind jullie zo leuk samen! Gefeliciteerd liefje, geniet er van <3

 17. 40 maanden, wat leuk! Gefeliciteerd. Ik denk dat jullie nog lang gek zullen dansen tijdens het koken samen!

 18. Cindy

  Van harte gefeliciteerd, wat een mooie dag om 40 maanden een relatie te hebben (op mijn verjaardag haha!) Ik vind jullie echt een heel leuk stel, als ik zo foto’s voorbij zie komen en verhalen lees. Heel veel liefde en geluk voor de komende 40 jaar! Liefs

 19. Laura

  Ah die mokken zijn echt cute. Leuk stel zijn jullie, gefeliciteerd met jullie 40 maanden!

 20. Kimberly

  Wauw lieverd wat een geweldige mijlpaal!! GEFELICITEERD <3 Wat een lieve woorden schrijf je ook in deze blogpost zeg <3 Op naar de nog heel veel meer maanden samen <3 Hele fijne dag vandaag en geniet van elkaar!!

 21. JulieStarr

  Wat zien jullie er samen schattig en gelukkig uit! :-D
  Mijn vriend en ik zijn volgende week vrijdag 6 jaar samen!

 22. Suzanne

  Wat een leuke foto’s de liefde straalt van jullie af! Gefeliciteerd en geniet van elkaar!

 23. Ah wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd met jullie 40 maanden samen. Op naar nog vele mooie jaren samen! En wat een leuke foto’s. De mokken zijn ook echt awesome!

 24. Fleur

  Wat ontzettend lief!
  Ik hoop dat jullie nog lang en gelukkig samen blijven!

 25. Linda

  Wat onwijs mooi om te lezen Dagmar, dat jullie maar heel oud, gelukkig en verrimpeld mogen worden! De mokken zijn echt super leuk :)

 26. Gefeliciteerd en wát een leuke mokken! Mag ik vragen waar je ze vandaan hebt? Het servies hiervan heb ik wel gezien bij Xenos, maar de mokjes niet..

 27. Angela

  Wat een lieve tekst, fijn dat jullie samen zo gelukkig zijn! Top!

 28. Wat een leuke foto’s, maar een nog veel lievere tekst. Echt helemaal top dat jullie zo ontzettend goed met elkaar kunnen en het eens zijn. Elkaar steunen door dik en dun. En het klinkt gewoon allemaal perfect, dus hoop ik dat jullie de 40 kunnen verdubbelen en na 80 maanden nog zo denken. Dus veel geluk samen en ga zo door.

Geef een antwoord

CommentLuv badge