Blog

HAPPINESS / 3 jaar samen + Boyfriend Tag

Vandaag is het een hele bijzondere dag, want mijn lieve mama is jarig én mijn vriendje & ik zijn 3 jaar samen! Time flies when you’re having fun en wat hebben we het fijn samen. We wonen sinds een half jaartje samen, hebben al mooie reisjes achter de rug en we kunnen de mooie momenten met elkaar delen, maar helpen elkaar ook door moeilijke tijden. Voor mij is Jord the one en het leek ons leuk om juist vandaag de Boyfriend Tag samen in te vullen. Kijken jullie mee?Wat zou ze het liefst elke dag eten?
J: Ze vindt alles wel lekker zolang er maar aardappels in zitten. En dat het door mij gemaakt is natuurlijk. Met kip gemarineerd in ketjap manis en rijst zit je ook altijd goed bij Dagmar.
D: Haha dat klopt! Ik ben een echte aardappeleter, want in Polen wordt dit ook negen van de tien keer gegeten. Ik ben er daarom ook een beetje mee opgegroeid. 

Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar?

J:Ze kijkt eigenlijk niet zo vaak tv. Meestal is ze tussendoor met van alles en nogwat bezig (schrijfopdrachten, boeken en tijdschriften lezen, bloggen…)en moet ze het programma alsnog terugkijken op uitzending gemist. De programma’s die ze kijkt hebben voornamelijk met mode of talentshows te maken zoals HNTM, TVOH etc. Ook kijkt ze graag naar Wie is de mol, Boer zoekt vrouw en Waar is de Mol. 
D: Ik kijk inderdaad niet vaak tv, want daar heb ik vrij weinig tijd voor. Meestal staat hij aan voor het geluid als ik een keer alleen thuis ben. 

Noem iets wat ze niet lust.
J: We zijn sinds het begin van het nieuwe jaar begonnen aan een gezonde levensstijl. Laatst had ik avocado gehaald en dat was niet bepaald wat ze er van verwacht had. Verder lust ze eigenlijk alles wel.
D: Haha, dat komt omdat ik dacht dat het een soort mini-mango was! Als je denkt dat avocado zoet is, dan kan zo’n stuk fruit je behoorlijk teleurstellen. 

Wat is haar schoenmaat?

J:”Kijkt ondertussen naar een enorme verzameling schoenen” 38-39! 
D: Bingo! 

Wat is haar favoriete broodje?

J: Pfoeh! We maken altijd zo veel verschillende broodjes. Maar ik denk dat ze een broodje gezond het lekkerst vindt, het liefst met een stukje zalm ertussen. Broodje kaas en mosterd vindt ze ook erg lekker.
D: Mosterd is always a good idea! Of klinkt dat vreemd?

Wat is haar favoriete muziek?

J: Dagmar heeft nogal een brede muzieksmaak. Top 40 is altijd een veilige keuze. Maar ze kan ook genieten van klassiek of een stevig rock nummer. 
D: Whoo je kent mij nog beter dan ik had verwacht! Ik dacht dat alleen ikzelf dit wist haha!

Wat is haar favoriete sportteam?
J: Ze volgt niet echt een sport, maar wanneer er weer een WK of EK voetbal is zal het wel het Nederlands elftal zijn. Heel stiekem denk ik ook het Poolse vanwege haar roots. 
D: Als shoppen een sport zou zijn, dan volg ik het blijkbaar op de voet :)

Welke kleur hebben haar ogen?

J: Dat is een gewetensvraag. Bruin! Toch? ^^
D: In één keer goed! 

Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?

J: Als ze iets aan me vertelt, luister ik wel maar reageer ik niet altijd. Dan lijkt het net alsof ze tegen een muur aan het praten is. Maar hé, ik ben een man. Get used to it.
D: Aah dat valt reuze mee! En ik heb soms mijn momenten dat ik zoveel te vertellen heb en dat het liefst in twee minuten doe. Dan is het misschien ook gewoon beter om je af te sluiten voor de woordenvloed haha. Guilty!

Waar is ze geboren?
J:Wageningen en al het vuurwerk is voor mijn meisje!
D: Yay, altijd een feestje op mijn b-day!

Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan?

J:De sport die ze het langst gedaan heeft kan ik me alleen herinneren. Dat is streetdance en tennis. En nu zijn we samen aan het fitnessen, minimaal 2x per week. Met fitness doet ze ook wel eens groepslessen, Body balance en Zumba.
D: Yes, ik heb wel tien jaar aan streetdance gedaan en wedstrijden gedanst. Maar toen het niet meer kon vanwege mijn gezondheid, leerde ik dansen met woorden: schrijven!

Wat is een uniek talent dat ze heeft?
J: Ze is heel creatief en weet altijd een lach op iemand zijn gezicht te krijgen. Doorzettingsvermogen wil ik toch ook nog eventjes noemen. Voor de insiders die het weten, is ze van heel ver gekomen en het verbaast mij elke dag weer hoe positief ze in het leven staat. Oh ja! Ze is een zeer getalenteerde knuffelaar ^^
D: Aah nu smelt ik. Dankjewel lief! Proost op onze drie jaartjes samen!

Lots of love,

Dagmar 

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.