Blog

GEWONNEN / De Mystery-bag

Precies een week geleden was het niet zomaar een donderdag, want het was PlantaarDag! En wat was het een onwijs leuke verrassing toen ik de Mystery-bag had gewonnen bij www.mypaperblank.com van de lieve Suus. Ik ontving een mega pakket thuis en hierin bleken allemaal heerlijke plantaardige ingrediënten te zitten waarmee je een lekker diner voor 4 personen kunt bereiden. Het was niet alleen gezond en duurzaam, maar ook onwijs lekker. Kijk je mee? 

Allereerst zaten de ingrediënten in een hele toffe tas die ik fijn voor de boodschapjes kan gebruiken. De ingrediënten waren bedoeld om heerlijke Bolognese wraps te maken. Nu zal dit dus mijn debuut worden wat betreft recepten op mijn blog. Ik ben absoluut geen heldin met koken, maar natuurlijk waagde ik speciaal voor jullie een poging. 

Voor dit gerecht heb je het volgende nodig:
– 1 ui (versnipperd)
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 lepel vloeibaar bakproduct
– 1 rode en gele paprika om in kleine stukjes te snijden
– peper en zout
– 1 pakje fijngehakt (ik heb Apro gebruikt)
– 1 pakje Alpro Cuisine
– 1 pak wraps.

Je kunt ook nog kidneybonen toevoegen voor een extra bite. 

 De paprika en de uitjes mogen in de pan en daarna voeg je de tomatenblokjes toe. Laat het goed warm worden zodat het gaat borrelen en blijf goed roeren ondertussen. 

 De gehakt kan erin en blijf nog steeds goed roeren, zodat alles gelijkmatig warm wordt. 

 Ik heb een scheutje Alpro Cuisine toegevoegd voor een extra romige vulling en fijne smaak. 

 Last but not least kan je de wraps iets verwarmen en dan leg je de vulling in het midden. Je rolt het voorzichtig op en dan ben je klaar om lekker te eten!

En smullen maar! Zo moeilijk is dit gerecht helemaal niet. Het is zelfs ideaal voor een keukenprinses in spé, want als ik het kan… Daarnaast vult het goed en hoefde ik maar één pan te gebruiken; heel prettig als je nog moet afwassen.

Ben jij ook zo dol op wraps? 

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.