Blog

Get the vintage look

Ben je ook zo dol op het rondsnuffelen tussen kleding, sieraden, tassen en accessoires? Ik vind het heerlijk! Ik ben al een hele lange tijd fan van mode en fashion en vandaag komt mijn grote droom uit: ik mag een half jaar meewerken op de marketing afdeling van H&M op het hoofdkantoor. Tijdens deze stage kan ik helemaal mijn ei kwijt in fashion, schrijven en marketing én ik mag samenwerken met een te gek en creatief team. Spannend! Naast het feit dat 99% van mijn kledingkast uit H&M items bestaat, hou ik ook onwijs veel van vintage fashion en ik kan er geen genoeg van krijgen. Daarom deel ik met jullie mijn nieuwe ontdekking: www.vintagestore.nl. VintageStore is een echte webshop voor vintage liefhebbers inclusief romantische look van de shop en unieke sierlijke kleding en accessoires.


VintageStore houdt van bloemen, van sierlijke stoffen uit de 70’s of juist het grove linnen uit de jaren 40. Van zacht leer van een tas of een harde rieten clutch uit de 60’s. Een doorleefde zijden blouse uit de 50’s waar al veel mee naar rock ’n roll feesten is gegaan. Een glansjurk met een vlekje op de onderkant, omdat in de jaren 80 de Roxy zo druk was. Dit is de romantische kijk van VintageStore op kleding en ook de nostalgische kijk op de vintage die aangeboden wordt. Meer kleding tref je door te klikken op de volgende link: http://www.vintagestore.nl/1_vintage-retro-vintage-kleding/. De sieraden vind je dankzij deze link: http://www.vintagestore.nl/5_vintage-retro-vintage-sieraden/ en de mooie tassen van VintageStore tref je op http://www.vintagestore.nl/2_vintage-retro-vintage-accessoires/3_tassen/.Heb je nog redenen nodig waarom het dragen van Vintage fashion zo fijn is? 

✯ Je creëert een geheel unieke en originele stijl dankzij de vintage touch. De kans dat iemand anders hetzelfde item heeft, is zeer klein.
✯ Doordat elk item uniek is, beleef je een geheel nieuwe shopervaring. Het zoeken naar je favo vintage look zorgt ervoor dat je extra veel plezier ervaart!
✯ Het aanschaffen van Vintage fashion zorgt ervoor dat je duurzaam bezig bent, je geeft kleding immers een tweede leven. 
✯ De kwaliteit van vintage kleding is vaak beter, omdat het al zolang meegaat. 
✯ Je ontdekt nieuwe merken en nieuwe favorieten!

Ik ontving twee prachtige kettingen van www.vintagestore.nl waar ik ontzettend blij mee ben. Ik koos allereerst voor een echte eyecatcher met rode, roze en licht bruine parels. De ketting heeft een classy look en staat heel vrouwelijk. 

 Daarnaast was ik ook gelijk verliefd op de zilveren ketting die subtiel en fijn oogt. Het is een vrij korte ketting, waardoor hij sierlijk om de nek hangt. Ik draag erg vaak zilveren sieraden en ik kan deze erg makkelijk combineren met mijn andere accessoires. Ik ben er helemaal fan van en het voelt ook bijzonder dat het een uniek item is. 

Ik zou nog uren rond kunnen neuzen op www.vintagestore.nl en ik ben erg blij dat ik deze mooie vintage webshop heb ontdekt. Vintage heeft echt een stoffig imago, maar ik ben er wel degelijk achter gekomen dat dat beeld volledig achterhaald is. Je komt de mooiste eyecatchers tegen en je creëert binnen een korte tijd een geheel unieke look. Het wordt daarnaast ook steeds populairder en ik snap nu heel goed waarom. Ik geniet daarom nu nog van het ruime vintage aanbod en dat gun ik jullie natuurlijk ook. 

Hou jij ook van vintage fashion? 

Liefs,

Dagmar

P.s. volg je mij al op Bloglovin’: http://www.bloglovin.com/blog/10128871/the-lucky-journalist  of op Twitter @ByDagmarValerie ? 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.