Blog

FOREVER FASHION / Lovely Burkely

Samen met heel veel lieve blogmeiden, hebben we genoten van de bloggersdag die georganiseerd werd door de enige echte John Beerens himself! Het volledige verslag lees je hier.Op het programma stonden geweldige workshops (zelfs met Serena!), informatieve beauty bijeenkomsten en rondleidingen bij kwalitatief prachtige merken. Zo stond ook een bezoekje aan Burkely op het programma, een tassenmerk waar elke vrouw mee gespot wil worden. Check it out!

We werden rondgeleid door dé showroom van Burkely en Dick van Maanen, verantwoordelijk voor de sales, vertelde met veel passie over de kwaliteit, het productieproces en de uitstekende service van Burkely. Burkely heeft een uitgebreid assortiment aan tassen en kleine lederwaren. Het assortiment bestaat uit verschillende stoere, stijlvolle en vrouwelijke tassen. Alle lederwaren zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit leer en de modellen tassen zijn van een klassiek/modern tijdloos design. Een Burkely tas kan dus jaren mee! De leren tassen en portemonnees zijn verkrijgbaar in verschillende leer soorten en kleuren.

Niet alleen ik heb veel vertrouwen in het merk, Burkely zelf ook! En daarom biedt het merk een uitstekende service voor je aankoop. De aankoop van een Burkely tas staat garant voor jaren fashionplezier, waardoor zij een oplossing op maat verzinnen als er een probleem voor doet met het aangeschafte product. Je krijgt bij Burkely lederwaar voor je geld!

Ik ben helemaal gek op deze tas met franjes. De details en de kwaliteit spetteren van het scherm af, want wat is deze tas een beauty. Daarnaast voelt de stof heerlijk aan en het oogt heel classy & vrouwelijk, een pareltje om elke outfit compleet te maken! De tassen van Burkely zijn te koop in de webshop van John Beerens en ik ben ervan overtuigd dat je geen spijt gaat krijgen van je aankoop.  

Naast de uitgebreide collectie tassen heeft Burkely ook een kleine lederwaren assortiment, kortom er zit voor iedereen een musthave tussen. Dit assortiment bestaat uit verschillende portefeuilles, portemonnees en creditcard houders. Bij elke tas is wel een bijpassende portemonnee te vinden. Natuurlijk denkt Burkely ook aan de stijlvolle man. Met een kwalitatief zeer sterke lederwaren lijn laat Burkely menig fashionista versteld staan. 

Ik wil Dick hartelijk danken voor de rondleiding en de uitleg, ik vond het waanzinnig om in de showroom van Burkely een kijkje te mogen nemen en ik weet al wat ik op mijn wishlist zet (ik zwijmel nog steeds weg van de tas met die geweldige franjes en het prachtige vlechtwerk, wauw!). Kijk voor meer info over de collectie op de website van John Beerens. De prachtige sleutelhanger die we hebben ontvangen, hangt al aan mijn tas. Nu nog de Burkely tas 

Burkely – Bring the sunshine every day

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.