FOREVER FASHION / Isabel Marant pour H&M

In juni kondigde H&M een nieuwe samenwerking aan met een guest designer: niemand minder dan Isabel Marant. De contracten die tot nu toe waren afgesloten, vormden een gigantisch succes. Van Karl Lagerfield tot aan Viktor & Rolf en Stella McCartney; we hebben er massaal van genoten. Een voorproefje van Isabel Marant’s herfstcollectie pour H&M wil ik jullie niet onthouden, want de beelden zijn eerder dan gepland uitgelekt. De wijdvallende t-shirts, de bekende grijze jas en de wollen trui zijn van de partij. Met een mix tussen rock-‘n-roll en boho elegantie lijken de items van haar collectie exact op onze droomexemplaren. Kijk je mee?

Negen jaar lang werkt H&M al samen met toonaangevende ontwerpers en de komende herfst kunnen we weer pronkstukken verwachten. De Franse ontwerpster zal namelijk de veertiende samenwerking vormen van H&M met een bekende designer. Ik ben ontzettend benieuwd of Madame Marant ook voor dringende rijen en hysterische taferelen zal zorgen, maar we moeten er natuurlijk nog even op wachten.

H&M is erg enthousiast over deze samenwerking. ‘De manier waarop zij  verschillende elementen in haar collecties combineert, maakt haar eigentijds,’ zegt creatief adviseur Margareta van den Bosch. Isabel Marant voelt zich ook helemaal gevleid. ‘H&M werkt met de beste ontwerpers en het is voor mij een grote eer om te worden uitgenodigd voor deze kans’, aldus Marant. De Française plande een lijn met kledingstukken die vrouwen dagelijks kunnen dragen. De kleding moet eenvoudig met elkaar te combineren zijn.Voor de mannen tekende Isabel haar eerste kledinglijn en wij zijn ontzettend benieuwd naar de materialen en de uiteindelijke items. Isabel Marant ontwierp ook een lijn met accessoires voor H&M. 

Mijn favo items uit de collectie zijn de blazer en de pumps. Love them!

De collectie is vanaf 14 november in 250 winkels wereldwijd en online verkrijgbaar. De prijzen variëren tussen de €19.95 en de €299. 

Wat vind jij van de samenwerking van H&M met Isabel Marant? 

Dit bericht heeft 6 reacties.

  1. Wauw dat ziet er veelbelovend uit! Ik ben vooral helemaal weg van het jasje, dat ook op de onderste foto terugkomt, wauw!

  2. Yara

    ohmygoood, ik ga 14 november echt méteen naar de H&M toe.. Ik ben die dag nog eens vrij ook!

  3. Ik zag dat laatste jasje hangen dacht ik, maar hij is toch net iets anders. Ik vond hem zo leuk, maar 40 euro vind ik best duur.

Geef een antwoord

CommentLuv badge