Blog

FASHION / Spring collectie 2014 H&M

Ik loop, zoals sommigen van jullie weten, stage op het hoofdkantoor van H&M en afgelopen dinsdag werd de Spring Collectie voor 2014 (!) gepresenteerd. Ik was erbij en deel met jullie deze exclusieve foto’s en informatie. Ben je benieuwd? Take a look!

De Spring Collectie 2014 van H&M staat in het teken van Urban en Bohemian, twee thema’s waar ik een groot fan van ben. De items bevatten een speelse en persoonlijke stijl; van nauwsluitende blazers voor een moderne look tot mooie blouses met ruches voor een zachte uitstraling. Ook de vintage romantiek komt om de hoek kijken in prachtige jurken van katoenen voile of juist voorzien van grafische prints. De bohemianlook is ook verwerkt in de accessoires, waaronder de grote sieraden en ceinturen versierd met mysterieuze details. De gilets met imitatiebont zijn onmisbaar dit seizoen, evenals de dij hoge laarzen die een echte eyecatcher vormen.

De kleuren die centraal staan zijn zwart, wit, mokka, metallic en offwhite en de materialen waar veel gebruik van wordt gemaakt zijn suède  leer, imitatiebont, katoen en metallic leer. De ruches en elegante jurken, maar ook de stoere metallic tops zullen zeker opvallen in het Spring seizoen 2014.

We moeten eerst de winter overwinnen, maar de Spring Collectie voor 2014 staat al op ons te wachten. Wat vind jij van deze collectie?

Liefs Dagmar 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.