Blog

FASHION / Outfit You Are Amazing

Wohooo mijn geluk kon niet meer op toen ik zag dat er een zacht pakketje op de deurmat was gevallen: mijn trui van Fashaves was aangekomen! Ik won een sweater naar keuze bij de lieve Laura en ben haar ontzettend dankbaar. Ik vond het zo gaaf om een sweater te hebben met een leuke tekst erop én toen kwam ik the one tegen in de fijne webshop. Ik koos voor You are Amazing, omdat je anderen nooit genoeg complimentjes kunt geven. Jullie zijn echt te gek, dankjewel!

En nu is het ook ein-de-lijk tijd om mijn schoenenliefde met jullie te delen in een outfit! Want ik heb mijn nieuwe beauties in huis gehaald: de Adidas Superstars sneakers! Als er een schoen lekker zit, dan is het dit model. Als ik ze aan heb, voelt het letterlijk alsof ik vlieg. Ik heb al een lange tijd niet zulke comfi schoenen gehad en je outfit wordt er gelijk lekker vlot van. 


Ik draag de Adidas Superstars graag in combinatie met mijn zwarte skinny jeans, een basic top en een blazer. Voor een girly, maar stoere look kan je de schoenen matchen met een mooie sweater.

Ik kon bij Fashaves kiezen tussen leuke sweaters met teksten. Ik twijfelde lang tussen Paris is always a good idea en You are Amazing. Uiteindelijk koos ik voor de laatste en ik heb geen seconde spijt; love it so much dat ik bijna in deze outfit zou kunnen wonen.

Ik stijlde mijn outfit af met zilveren accessoires, rode lippen én neon roze nagels. Ik kreeg het lakje van mijn lieve vriendinnetje en ik had niet door dat het zo’n lekker pittig kleurtje zou zijn. Ik vind het onwijs leuk staan, vooral nu het warmer wordt. Spierwitte sneakers en neon nagels; zelfs in het donker ben ik niet te missen :)

You are Amazing. Allereerst mijn vriendje, want hij schoot de foto’s en offerde zich op; thanks sweety! Ik vind de tekst super toepasselijk. Ik ben namelijk ontzettend dankbaar voor alle lieve mensen om mij heen en juist op de momenten dat het even iets minder gaat, staan zij voor mij klaar. Maar jullie ook! En dat voelt heel erg bijzonder en lastig om te beschrijven. Het raakt mij heel erg hoe jullie met mij meeleven en mij ook steunen én dolgelukkig maken met alle lieve berichtjes. Dankjewel!

Wie vind jij Amazing? En voor wie heb jij veel bewondering?
Liefs,
Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.