Blog

FASHION / Outfit of the day @ Antwerpen

MoMu, het Modepaleis en De Meir… Antwerpen is dé place to be als je hartje sneller gaat kloppen van fashion. Dat hebben we ook zeker gemerkt toen Anne en ik afgelopen weekend in Antwerpen waren. Wat een super leuke reacties op de plog, dankjewel! In dit artikel deel ik mijn outfit van dag 1. Het moest comfortabel zitten, aangezien wij heel wat kilometertjes hebben gewandeld door de mooie stad. Voor de avond hebben we nog even een kledingswitch gedaan, maar deze outfit zien jullie snel!

Mijn favorieten van de afgelopen tijd mogen natuurlijk niet ontbreken in mijn outfit. Ik ben dol op mijn nieuwe tas van Guess én sneakers van Adidas. Een perfecte combinatie voor een dagje city seeing! 
Ik shopte bij de Primark de witte top. Deze zit ontzettend lekker en heeft net iets langere mouwtjes, waardoor het ook goed zit onder een denim jacket. 
Een sjaaltje erbij, omdat er toch een windje stond. Op deze manier kan je de look net iets warmer maken. 
Denim jacket – H&M, Sjaal – Primark, Ring en Ketting – Zinzi, Sneakers- Adidas, Tas – Guess 
Broek – H&M Armband – gekregen van vriendinnen, Top – Primark

Wat draag jij graag als een comfortabele outfit?
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.