Blog

Fashion – OOTD Beware of the leopard

Er staat een wilde outfit online! Ik trok mijn leopard sneakers aan naar De Proefparade en wat was het een geslaagd event! Je kunt het verslag ervan hier lezen en Lois was zo lief om de outfitfoto’s te maken. En een speciaal bedankje voor lieve Heleen die met haar leven mijn tas beschermde ;) Ik laat je zien wat ik aan had, check it out!

OOTD Outfit Leopard print brown By Dagmar Valerie
Het event vond plaats in het EYE museum aan het IJ. Een prachtige locatie voor een gezellig bloggersevent! Een sjaaltje was nog wel nodig, omdat het in de avond wat afkoelde, maar mijn jas kon ik lekker thuislaten. Je spot mij negen van de tien keer met een blazer. Dit keer een bruine!
OOTD Outfit Leopard print brown By Dagmar Valerie shoes guessOOTD Outfit Leopard print brown By Dagmar Valerie shoesOOTD Outfit Leopard print brown By Dagmar Valerie arm candyOOTD Outfit Leopard print brown By Dagmar Valerie statement necklace black
Ik ben zo blij met de statement necklace! Superleuk, want deze kreeg ik van lieve Marloes. Ken je haar blog al? Ik ben er nog steeds onwijs blij mee, want het is een echte eyechatcher die elke outfit tot een feestje maakt. I love it! OOTD Outfit Leopard print brown By Dagmar ValerieBruine blazer – H&M, Horloge – Guess, Leopard Sneakers – H&M, Broek – H&M, Sjaaltje – Six, Armband – Primark, Statement Necklace – Gekregen van Marloes, Zonnebril – Primark


Hoe combineren jullie printjes?
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.