Blog

FASHION – Mijn eerste UGG-laarzen

Mijn hoofd kijkt méga blij op deze foto en kort daarvoor heb ik zo hoog staan springen van blijdschap dat mijn vriend zich erover verbaasde dat ik dat überhaupt zo kon. Je kent toch wel dat moment dat je je even helemaal compleet voelt? Nou ik stuiterde van geluk, want UGG-laarzen stonden al zeker vijf jaar op mijn wishlist. Nu ben ik de trotse eigenaresse van mijn droompaar en ik doe ze nóóit meer uit. Nieuwsgierig naar mijn beauties? Take a look! 

Van UGG Australia kreeg ik de kans om een paar uit te kiezen en nadat ik een avond gespendeerd had met mijn kledingkast en de webshop om te bekijken wat het beste zou passen, besloot ik ervoor te gaan. Op Instagram plaatste ik deze foto en wat zijn jullie toch ontzettend lief! Maar genoeg gekletst, ik ga mijn UGG-laarsjes onthullen!
UGG Australia Black Classic
UGG Australia Black Classic
Ja! Mijn eerste UGG-laarzen zijn de Dames Classic Short in de kleur Black! Dit zijn de typische UGG-laarsjes die ongelooflijk warm zitten dus ik verwacht dat mijn voetjes geen koud meer hoeven te lijden. Voor €189,95 kun je deze bestellen in de webshop, maar be prepared  want het assortiment is écht indrukwekkend. Van hoog tot laag en de leukste kleuren komen voorbij. De rode, blauwe, bruine en roze variant vond ik ook superleuk, maar de zwarte past toch het beste bij de kledingcombinaties die ik de laatste tijd draag. 
UGG Australia Black Classic
De Classic Short is een van de meest geliefde modellen van UGG® Australia. Het is een casual model en kan goed gecombineerd worden. De binnenkant is zo fluffy en zacht dat ik er letterlijk happy feet van krijg. De zijdezachte sheepskin die wordt gebruikt, zorgt ervoor dat ik zweef op mijn UGG-laarsjes. Het eerste sprintje naar de bus hebben zij al achter de rug, net als extra veel trappen omdat ik er zo graag op wil lopen dat ik nu de lift meer ontwijk haha. Hoe bedoel je liefde op het eerste gezicht?
UGG Australia Black ClassicUGG Australia Black Classic
Extra leuk: Project Classic! Dit is een platform voor Classic-fanaten, maar dan overal ter wereld. Je kunt je foto’s uploaden via projectclassic.uggaustralia.nl of ze vesturen met Twitter of Instagram met de hashtag #ProjectClassic. Spread the love!
UGG Australia Black Classic
Wat vinden jullie van mijn nieuwe UGG-laarzen? 
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.