Blog

FASHION – Mijn eerste Ray-Ban

Orange is the new black! Mijn zomer kan écht niet meer stuk, want vorige week ontving ik mijn allereerste Ray-Ban zonnebril! Wauw deze stond al já-ren op mijn wishlist en toen was deze beauty opeens van mij! Ik kan het nog steeds amper geloven en mijn vriend heeft mij zelden zo hoog zien springen van blijdschap. In dit artikel vertel ik je meer over deze letterlijke eyecatcher!

Echt heel erg leuk dat ik recent nog de Ray-Ban Aviator met oranje glazen (Mat Goud 112/ 69 58) noemde in mijn wishlist en nu zet ik deze topper nooit meer af! Oké vooruit, alleen als het écht écht moet. Je zult mij nog regelmatig voorbij zien komen met bril op bijvoorbeeld Instagram :) Ik ontving de Ray-Ban Aviator met oranje spiegelglazen van Sunglassesshop en ik ben superblij dat ik er binnenkort ook iemand heel erg blij mee kan maken! Maar daarover vertel ik gauw meer. 

Ik twijfelde heel erg tussen blauwe, groene en oranje glazen en koos uiteindelijk voor deze zomerse Ray-Ban 3025 Aviator met oranje mirror-glazen. De kleur van het montuur is mat goud en ik vind het witte logo van Ray-Ban heel mooi en subtiel in de glazen verwerkt. Daarnaast ontving ik een handig hoesje ter bescherming en ook hierop stond het logo er mooi op, een goede match met het montuur!

Wist je dat de oorspronkelijke aviator in 1937 door Ray-Ban werd gemaakt? En dat het frame dun, licht en comfortabel is? Nu heeft bijna elke designer een aviator in zijn collectie, omdat het montuur tijdloos is en bij veel gezichtsvormen past. Veel beroemdheden waaronder acteurs en muzikanten zijn er al mee gespot, jij ook? Hij blijft in ieder geval lekker stabiel op de neus zitten en met een vrolijke kleur in de glazen loop je er altijd gematched bij! Stoer en vrouwelijk, vlot en stylish, deze Ray-Ban maakt elke look tot een echt feestje. 
Bij Sunglassesshop kun je een Ray-Ban bestellen voor 128 euro en je hebt de bril echt snel in huis. Omdat het niet altijd even goed gaat met mijn gezondheid, is het extra fijn om krachten te sparen en zo min mogelijk energie uit te geven. Zo ook aan het dragen van een bril, dat kan alsnog belastend werken, maar het montuur van deze Ray-Ban is zo licht dat je amper doorhebt dat hij op je neus zit terwijl je er fashionable bij kunt lopen. Blijer kan je mij niet maken!

De Ray-Ban is een echte eyecatcher! Wat is jouw favo zonnebril?
 Liefs, Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.