Blog

FASHION / Make a statement met de statementketting

Je loopt over straat en gezichten draaien om. Je ziet de mensen denken: ‘wauw waar heeft ze die vandaan?’ en je loopt trots verder. You made a statement! De statement ketting is indrukwekkend en vormt een echte eyecatcher. Het is een lekker opvallende accessoire die vaak in felle kleurtjes beschikbaar is. Durf jij deze musthave aan?

De statement ketting is er in uiteenlopende vormen, kleuren én zwaartes. Van subtiele blikvangers tot aan kettingen met een gewicht waarbij je definitely een afspraak bij de fysio kunt gebruiken. Deze Autumn musthave is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld en het maakt elke outfit tot een fashion feest. Het ziet er niet alleen luxueus uit, het is vaak ook goed te combineren en het oogt duurder dan het eigenlijk is. Zo koop je bij de Primark of H&M al prachtige statement kettingen voor rond de tien euro en zorg je ervoor dat je outfit er eentje uit duizenden wordt. 

Ik kocht twee statement kettingen bij H&M voor 9,95 euro per stuk. Deze zijn allebei zilver van kleur en echt een lust voor het oog. Op de bovenstaande foto’s zie je de subtielere ketting met een prachtige vlecht vol steentjes. Het staat heel vrouwelijk en deze is goed te combineren met veel outfits.
Ook kocht ik de andere ketting, omdat ik het al bij veel fashionlovers heb gezien en wat maakte het veel outfits compleet! Ik vind het een mooiere ketting dan dat je het ziet liggen, maar hij oogt heel luxueus en stijlvol. Echt een aanrader bij blazers of een fijn vest. Ook deze ketting kost 9,95 en is bij de H&M te koop. 

Combineer de statement ketting met kleding die niet teveel afleidt, want voor je het weet creëer je je eigen circus. Kies voor een simpele top met een geschikt  decolleté waardoor de ketting helemaal tot zijn recht komt. Neon kleuren, spikes, studs, etnische stijlen en pastel tinten; maak met de opvallende necklace je statement als powerwoman.
Dare to be different, make a statement!
Durf jij deze trend aan?

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.