Blog

FASHION / Lente trends 2014

Is het al rokjesdag? YES! De lente hangt in de lucht en dat is een goed excuus om je garderobe even flink door te spitten en aan te vullen met spring musthaves. Het zonnetje komt steeds vaker te voorschijn en de bloemetjes schieten uit de grond. Ook de vogels zijn weer volop aan het fluiten. Kijk je mee naar de lente trends van 2014?

 Perfect in Pastels – Yes, de pastelkleuren zijn weer helemaal trending dit seizoen. De aardetinten kunnen onderin de kast worden gelegd en hoe meer kleur we stylen in onze outfits, hoe beter. Zo domineert roze de catwalk van zachte pasteltinten tot frambooskleurig. I love it!
 Boho chic! – Laag op laag , opvallende prints en zwierige materialen zien we terug in het straatbeeld met veel accessoires als eyecatchers. Statement necklaces en sneaker wedges en oversized hoeden; je kunt er niet omheen deze lente!

 Animal Prints – Ben je al helemaal wild van de lentetrends? Anders word je het wel van de ‘animal print’. Je kunt dit seizoen namelijk niet zonder dierenprints waaronder luipaard of zebra.Lucky me, want ik ben helemaal fan van zebraprintjes.
 D is for Denim – Of het nu een spijkerjasje is, een tuinbroek of een tof shortje; denim is mateloos populair. Denim is tijdloos en goed te combineren met bijvoorbeeld pink, koraal of gebroken wit.
 Marinelook – Blauw, wit, rood en vooral veel gestreepte items. Dat kan je verwachten van de Sailor outfits waarmee je een edgy twist geeft aan je stijl.

Laten we lekker de zon gaan vangen en genieten van de fluitende vogeltjes. Deze foto’s maakte ik tijdens de presentatie van de Spring collectie van H&M. Is het jullie ook opgevallen dat iedereen een stuk vrolijker kijkt nu het langer (en eerder) licht is? I love it! Welke trend behoort tot jouw favorieten?

Liefs,
Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.