Blog

FASHION – Ik ben een #blazergirl

Mijn tweede naam is blazer girl. Mocht je mij zien, dan zal dit negen van de tien keer in een blazer zijn. Waarom? Omdat ik dit item echt heerlijk vind om te combineren en het staat zowel vrouwelijk als vlot, maar ook netjes of juist stoer. Het hangt allemaal af van hoe jij het combineert. Ik biecht via deze weg op dat de helft van mijn kast alleen bestaat uit blazers. Ik heb verschillende modellen en kleuren in mijn collectie hangen. Maar blazers kan ik nooit genoeg hebben!

Ik heb vooral veel blazers in de kast hangen met te gekke printjes en motiefjes, maar ook veel duidelijke kleuren. En de beginfoto van dit artikel heb ik bijna een jaar geleden gemaakt, toen ik net begon met bloggen. Ik vond het ongelooflijk leuk om mijn favoriete blazers vast te leggen. Maar omdat je nooit genoeg blazers kunt hebben, heb ik hier een leuke collage gemaakt van Esprit. Ik combineer de blazers graag met een eyecatcher, bijvoorbeeld een statement ketting of de leuke armbandjes van By Bien. Ik kan niet meer zonder!

De beige blazer oogt netjes en stijlvol. Je combineert deze gemakkelijk met aardetinten en gouden sieraden. Het denim jasje is juist lekker vlot en ook stoerder te combineren, maar wist je dat je ermee ook voor een romantische look kunt gaan? Als je het combineert met een jurkje of rokje, maar ook met kant dan ziet het er gelijk heel lief en vrouwelijk uit. Je kunt er dus makkelijk meerdere kanten mee op. Dat geldt ook voor het zwarte leren jasje. Je gaat ermee voor een stoere en pittige uitstraling of juist voor lief maar met lef! Het lichtblauwe effen jasje vind ik heel erg mooi boven een denim staan. Ik heb nu een lichtblauwe tas en die zou er ook perfect bij matchen. Combineer deze kleur met koudere tinten en je bent klaar! Het roze jasje vind ik ook erg mooi. Het staat vrouwelijk en lief, maar ook lekker vlot. Genoeg keuze voor het najaar! 

Welk kledingstuk heb jij veel in je kast hangen?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.