Blog

FASHION – H&M Sport & Summer Shoplog

Shopping is cheaper than a psychiatrist! En natuurlijk is het extra fijn om af en toe je kledingkast aan te vullen met nieuwe favorieten en fijne essentials. Ik slaagde goed bij de H&M, maar dat is waarschijnlijk geen verrassing meer. Ik ben erg blij met mijn shoppings en natuurlijk laat ik het jullie zien in een shoplog. Kijken jullie mee?

IMG_4810

Yay, verwennerij met sportkleding! Ik kon het echt niet laten om als break tussen het schrijven van mijn scriptie door een nieuwe sportoutfit te scoren. Ik mocht als beloning voor het harde werken deze prachtige legging uitkiezen en mooie tops. Wauw wat ben ik er blij mee!

H&M Shoplog Fashion By Dagmar Valerie

Aah zo fijn deze koraalkleurige hoodie! Deze sweaters zitten ontzettend lekker en kosten standaard 24,95. Toen ik toevallig tegen een actie aanliep waarbij deze 15 euro per stuk waren, nam ik deze mooie mee naar huis. Ook de top vind ik onwijs leuk waarbij Frans met Engels is gecombineerd. De donkergrijze tint zorgt ervoor dat je het altijd kunt combineren. Deze top was ook in de aanbieding, tijdelijk voor 5 euro. Even een hoodieselfie:

H&M Shoplog Fashion By Dagmar Valerie
Een boyfriendjeans voor 20 euro? Yes, deze hing in de sale en zit méga lekker! Eindelijk even een variant op de skinny jeans, want mijn benen mogen ook af en toe naar lucht happen toch? Leuke All Stars eronder en ik ben klaar voor de zomer!
H&M Shoplog By Dagmar Valerie

Natuurlijk kon een zebratop niet ontbreken in mijn garderobe als hij ook in de H&M hangt voor 9,95. En hij zit ontzettend lekker! Kijk maar naar onderstaande foto…

Hebben jullie nog fijne items geshopt bij H&M? Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe musthaves!

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.