Blog

FASHION – H&M Shoplog + nieuwe sportoutfit

Yay, ik heb flink mijn kast opgeruimd en toen kocht ik wat fijne items die ik leuk kan matchen met mijn huidige ‘collectie’. Ik shopte bij mijn grote favoriet H&M, waar ik onder andere een heel functionele én fashionable hardloopoutfit kocht voor een fijn prijsje. Ik slaagde al een lange tijd minder met shoppen, maar nu was het raak. In dit artikel show ik je mijn shoppings en toon ik je mijn nieuwe sportoutfit. Let’s go!

IMG_3753
Weetje wat ik niet leuk vind om te shoppen? Broeken. Daarom stelde ik het net zo lang uit, totdat ik er niet meer omheen kon. Eenmaal een model in gedachten ging het een stuk beter. Het moest een lichte denimbroek worden met gaten en zie hier het resultaat! Ik ben goed geslaagd, maar nam natuurlijk ook nog andere items mee. Want die neiging heb ik :)
IMG_3758 
Een close-upje van mijn nieuwe favoriete broek én ik ben ook heel erg blij met mijn rokje voorzien van bloemenprint. Met een simpele zwarte top, kan je een vrolijke combinatie ermee creëren.
IMG_3749
Printjes zijn de trend van dit seizoen. Als echte zebralover ben ik fan van alle items die voorzien van een zebraprintje (soms om gek van te worden). En fijne sneakers voor de zomer, lekker gewaagd maar het kan een outfit helemaal afmaken. Ik kreeg helemaal zin om deze te matchen en voor het prijsje kon ik deze ook meenemen. En wat zitten ze lekker!
IMG_3746
Even een heel andere bikini dan waarvoor ik meestal ga. Deze is erg opvallend en met grote accenten van de strepen. Hij zit heel erg fijn, laat het hoofdstuk zon, zee en strand maar komen!
IMG_3742
Een fijne, losvallende top in koraal en voorzien van een leuk printje, mij maakt het helemaal blij. De zwarte sportbh en hardloopbroek die goed aansluit, vormen goede essentials voor tijdens het sporten. 
IMG_3745
Waarom heb ik deze sportbh niet eerder ontdekt? Hij zit als gegoten. 
IMG_3438
Strike a pose! Haha een beetje gek doen, moet kunnen toch? Deze outfit zit heerlijk!
IMG_3401
Ik word heel blij van deze koraalkleurige top mét printje! Hij valt lekker soepel en dat is ideaal voor tijdens het hardlopen. Muziek op en gaan!

Hebben jullie nog fijne shoptips?

Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.