Blog

FASHION – Handgemaakte armbandjes By Bien

Jullie kennen mij, als ik ergens enthousiast over ben, dan lees je het al snel op mijn blog. Ik volg de webshop By Bien al een tijdje op Instagram en ik ben dan ook oprecht fan van de handgemaakte sieraden die hier worden gedeeld. Ook deelt Sabine, de eigenaresse van deze mooie webshop, hierop inspiratie en mooie quotes; I love it! Jullie zagen het al in mijn plog, maar ik ontving twee prachtige armbandensetjes waarvan ik er nu eentje met jullie deel. Ook kreeg ik de kans om Sabine te interviewen, kijken jullie mee?
Handgemaakt sieraden, armbandje, Dream, By Bien By Dagmar Valerie webshop
Ik kreeg vier handgemaakte sieraden, alle vier zijn echt heel speciaal. Laat ik beginnen met het klavertje dat natuurlijk ook terugkomt in mijn blog. Ik ben dol op klavertjes en het staat symbool voor geluk. Ik hoop oprecht dat jullie dagelijks geluk mogen ervaren en voor mij betekent het even stil staan bij het geluk om mij heen, want we worden erdoor omringd. Ook kreeg ik een mooi koraalachtig armbandje met Dream, mijn motto? If you can dream it, you can do it! Hoe groot je dromen ook zijn, waar een wil is, is een weg. Laat dat nu net op mijn derde armbandje staan! En om het prachtige setje af te maken, zat er ook nog een mooi armbandje bij met een veer. Ik denk dat ik dit setje nooit meer af ga doen!
Handgemaakt sieraden, armbandje, Dream, By Bien By Dagmar Valerie webshop
Interview
By Bien is in januari 2013 opgericht door Sabine Hoek (18 jaar) uit Katwijk aan Zee. Ik vroeg aan Sabine wat zij graag met haar sieraden voor anderen hoopt te betekenen. Ook vroeg ik haar of het runnen va

n een webshop wordt onder- of overschat. Ten slotte was ik heel nieuwsgierig naar haar favoriete sieraad… 

Wat ik hoop en wat ik heb gemerkt het afgelopen jaar, is dat de armbanden met teksten voor iedereen wel iets betekenen. Mensen die een armbandje cadeau willen geven, kunnen een tekst doorgeven die ik op een kaartje schrijf. Hierdoor kom ik de meest uiteenlopende verhalen tegen. Vooral het armbandje ‘Where there’s a will, there’s a way’  wordt vaak weggegeven. Soms aan iemand die vecht tegen een ziekte, maar ook voor mensen die proberen af te vallen of bezig zijn met examens. Zo divers, maar dat maakt het ook heel bijzonder! 

Ik denk dat de meeste mensen het runnen van een webshop onderschatten. Zij vergissen zich namelijk vaak in de hoeveelheid werk die erbij komt kijken. Naast het maken en het verzenden van de bestellingen, komen er nog veel dingen bij. Een greep uit mijn werkzaamheden: mailtjes beantwoorden, de voorraad bijhouden, reclame maken, administratie, inkopen doen en nieuwe dingen bedenken.

Mijn favoriete sieraad? Dat zijn de luipaard oorbellen, omdat ik altijd leuke reacties krijg als ik deze draag! Ze zijn heel apart, maar passen overal leuk bij. Het zijn ook niets voor niets de meest verkochte oorbellen :-)
Handgemaakt sieraden, armbandje, Dream, By Bien By Dagmar Valerie webshop
By Bien
De armbandjes kosten slechts drie euro per stuk, maar er is meer in de webshop van By Bien! Ook verkoopt Sabine namelijk mooie kettingen en oorbellen. En kun je echt niet kiezen tussen de mooie armbandjes? Sabine heeft ook setjes gemaakt die ontzettend leuk met elkaar matchen.Ik vind de handgemaakte armbandjes echt prachtig; betaalbaar en heel erg mooi. Ze zijn makkelijk te combineren en het is heel erg leuk om deze te ontvangen, maar ook om te geven. Zoals ik vertelde heb ik twee setjes ontvangen en ik ga gauw een van jullie heel erg blij maken met ook een setje van By Bien! Hou mijn blog in de gaten, want de winactie komt snel online!
Handgemaakt sieraden, armbandje, Dream, By Bien By Dagmar Valerie webshop
Wat vinden jullie van deze handgemaakte sieraden van By Bien?
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.