Blog

Fashion Fun: It’s all about the blazer

Het is een perfecte dag voor een heerlijk portie fashionnieuws en daarom wil ik het vandaag met jullie hebben over de blazer, een item dat eigenlijk niet kan ontbreken in de garderobe van elke vrouw. Sommigen hebben een haat-liefde verhouding met het colbertje, maar als je het mij vraagt is het een musthave die je overal makkelijk bij kunt combineren. Openhartig feitje: ik heb dan ook een meter aan blazers in mijn kledingkast hangen…

En inderdaad dat heb je goed gelezen en daarmee heb ik geen centimeter overdreven. Ik ben niet geobsedeerd door blazers, maar ik vind het wel erg aantrekkelijk om deze in huis te halen. Het begon bij mij allemaal toen ik ging studeren in Amsterdam waar ik dagelijks representatief voor de dag hoorde te komen. Door middel van een blazer is dit appeltje eitje. Een hemdje, mooi shirt of tof printje en je bent klaar met je outfit om er een vrolijke blazer overheen te dragen. Je ziet er vlot én fashionable uit en dat allemaal dankzij het fijne jasje. Daarnaast hoeft een blazer helemaal niet zo duur te zijn, terwijl het wel classy oogt. Je creëert een mooie look die in de meeste situaties op het werk, je studie of school gewaardeerd wordt. Al draag je het met een basic wit of zwart hemdje, ik zal je laten zien dat het allemaal mogelijk is. Ik heb mijn favo blazers uit de kast gehaald om deze met jullie te kunnen delen.

Draag jij regelmatig een blazer? Welke is je favoriet?

Liefs,

Dagmar

P.s. volg je mij al op Bloglovin’: http://www.bloglovin.com/blog/10128871/the-lucky-journalist  of op Twitter @ByDagmarValerie ? 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.