Blog

FASHION – C&A Spring/Summer Shoplog

Wauw wat was ik onder de indruk van de leuke C&A campagne! Ik ben als marketingliefhebber echt gek op reclame-uitingen en kan ook uren kijken naar interessante campagnes en indrukwekkende manieren om de interesse van je klant te wekken. En het allerleukste: ik blijf er zelf ook lekker intrappen. Net als bij de mooie zomercampagne van C&A, waar ik verliefd werd op de fijne harembroek met Aztec print. Ik zag de broek bij bushokjes en liep steeds langs de winkel tot ik vrijdag de knoop doorhakte en er helemaal voor ging. En natuurlijk bleef het niet alleen bij de broek…

C&A Zomercollectie 2014 etalage campagne
En dit is de mooie etalage van de zomercollectie met allemaal fijne items voor een aangenaam prijsje, waardoor ik naar binnen werd gelokt. Laat de zomer maar komen, want dankzij C&A ben ik er helemaal klaar voor! 
C&A Aztec Zomercollectie 2014 campagne Harembroek rood
Wauw wat ben ik blij met deze fijne broek. Het is zo’n zachte stof en hij valt wat wijder, maar niet te. Het is een mooi model met een elastiek (en touwtjes) aan de bovenkant, waardoor hij erg aangenaam blijft zitten. Hij valt op de enkels en is bij de pijpen wat smaller. C&A Aztec Zomercollectie 2014 campagne Harembroek rood
Ik vind de kleuren ontzettend mooi, lekker zomers en alsnog stylish. Van aztec printjes word ik sowieso erg blij, maar een broek in deze stijl had ik nog niet. Voor 14,95 kon ik deze dan ook niet laten hangen. Daarnaast wist ik niet dat C&A zulke fijne basics had. Ik nam een bijpassende kleur top mee en de stof is heel fijn. Waarom ontdek ik het nu pas? Dit word echt een heerlijk zomerse outfit, slippertjes eronder en genieten!
C&A Aztec Zomercollectie 2014 campagne
En toen liep ik ook nog eens tegen het salesrek aan, dat kon natuurlijk geen toeval zijn. Ik zag een heerlijke, dunne sweater. Het is wederom een zachte stof en qua model is hij lekker simple. De kraag daarentegen bevat een prachtige print met blauwe tinten. Een denimbroek eronder en je hebt een mooie look. Op de sweater zat zelfs 40% korting dus het was echt een koopje. Ik was voor deze drie eyecatchers 32 euro kwijt, terwijl mijn geluk verdrievoudigd is. 

Shoppen jullie bij de C&A? Hebben jullie nog fijne aanraders?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.