Blog

FASHION / Blogclass event outfit


‘You’re never fully dressed without a smile’ en ik hoop dat je genoeg redenen kunt bedenken om te glimlachen. Er zijn ontzettend veel geluksmomentjes om ons heen en ik gun je van harte dat je hier volop van kunt genieten. Zo genoot ik ontzettend van het Blogclass event en in dit artikel show ik jullie mijn look. 

Blazer – H&M, Ring en Ketting – Zinzi, Sneaker wedges- Primark, Horloge – Lucardi
Broek – H&M Armband – gekregen van vriendinnen

Het blogclassevent vormde een onvergetelijke dag vol inspiratie, tips & tricks, nieuwe bloggers ontmoeten en bijpraten over onze grote hobby: bloggen. Je kunt hier het verslag van het event lezen die Yara met haar team organiseerde. Samen met Britta & Mariët gingen we na het event outfitfoto’s maken op het terrein van Westergas in Amsterdam, waar ook Fashionweek georganiseerd wordt. Op de foto’s draag ik (natuurlijk als een echte blazergirl) een blazer en ik heb mijn favoriete wedges aan. Mariët is fotografe en zij schoot deze serie. Vinden jullie het leuk om meer outfits te zien op mijn blog? Omdat ik zoveel lieve complimenten kreeg over de laatste  foto, kun je deze nu ook rechts van mijn blog vinden. Enjoy the weekend!

Wat vind jij van mijn OOTD? 

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.