Blog

FASHION / 2 x Aztec outfit of the day

Zebra- en aztecprintjes zijn mijn grote fashionmusthaves voor dit jaar. Mijn modehartje gaat automatisch sneller slaan bij het zien van een kledingstuk die deze print bevat. Maar vandaag ga ik het even niet hebben over mijn zebra-obsessie die ongezonde vormen begint aan te nemen, maar over de mooie aztec items die ik uit heb gekozen in de webshop van Sans-online. Kleding online bestellen vind ik leuk én extra spannend, omdat je hoopt dat het natuurlijk net zo’n fijn item zal zijn als in real life. Ik was opzoek naar een fijn en dun vestje en leuke rokjes. Het was nog een flinke opgave, want wat is er veel keuze! De missie is goed geslaagd, want ik heb twee heel fijne items ontvangen die ik je laat zien door middel van outfitfoto’s! Take a look! 

Cardigan skirt Aztec Sans-online
Yay, eindelijk een rokje en een heerlijk, dun vestje voorzien van te gekke Aztec printjes!
Aztec outfit 
Ik zie heel veel leuke voorbij komen de laatste tijd, maar als ik er dan eentje aan heb dan denk ik mwah en leg ik het toch terug. Toen ik deze rok van Vero Moda zag, kon ik het niet laten. Ik heb gekozen voor de koraalrood met lichtblauwe variant, een perfecte match met mijn nagels.
Aztec outfit
Het zijn mijn favo kleuren voor in de zomer en ik kan dan ook niet wachten totdat het zonnetje echt is doorgebroken. Het rokje is voorzien van een rits op de achterzijde en zit heel lekker dankzij de stretch stof. Het rokje was lekker budgetproof, namelijk 14,95. Ik combineer het met het koraalkleurige accessoires, een licht vestje en mijn laarsjes met franjes.
accessorize aztec cardigan Sans-online
Een fijn vest voor in de lente/zomer die stijlvol én goed te combineren is. Toen ik deze cardigan van Only zag inclusief Aztec printje, was ik natuurlijk verkocht. Althans, mijn hand schoot uit en toen zat het al in het winkelmandje. Heel toevallig allemaal.
Aztec outfit feather
De stof is heel zacht en ik ben er ontzettend blij mee. Het is lekker luchtig en goed te matchen, I love it! Hier gaan jullie mij vast nog mee zien, want ik zou er wel in kunnen wonen. Dit vest kost 26,95, heel betaalbaar voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt. 
Aztec outfit Zeist
Worden jullie ook zo blij van de Aztecprint? Ooh ik kan niet wachten tot de zomer! Nu eerst lekker trainen om fit én bikiniproof te worden, ik heb er zin in!

Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.