Blog

EVENT / VOGUE signeersessie met Viktor & Rolf


Op vrijdag was ik bij de signeersessie in de Bijenkorf, waar VOGUE een Deluxe Special Edition uitbracht met haar novembernummer en een mini-versie van Viktor & Rolf’s Flowerbomb. Er waren 1000 Deluxe dozen en ze vlogen als warme boordjes over de toonbank. Als echte tijdschriftenjunkie, moest ik natuurlijk ook een kijkje nemen. Aangezien het om de hoek bij mijn werk vandaan zit, kon ik even langs om een exemplaar op te halen. En die van mij is ondertekend door Viktor & Rolf én Karin Swerink, it’s my lucky day!  


Precies om tien uur gingen de deuren van de Bijenkorf open en konden alle half doorweekte ladies rennend op prachtige hakken naar de special editions van VOGUE. Er werd flink afgerekend en na dit sportieve begin, was het moment aangebroken dat Viktor & Rolf én Karin plaatsnamen om te signeren. 

Vogue’s novembernummer is volledig gewijd aan Viktor & Rolf, het Nederlandse ontwerpduo dat dit jaar hun 20ste jubileum viert. Naast dat de inhoud van dit nummer mede is samengesteld door de twee, staat ook Viktor & Rolf’s favoriete model Marte Mei van Haaster in tweevoud op de cover. Daarnaast bevat het nummer een extra bijlage waarin Viktor & Rolf in foto’s terugblikken op de afgelopen 20 jaar. Kortom, Vogue pakt deze maand groots uit. 

Het is een prachtige editie en het vormt een heerlijk bewaarnummer om van te genieten. Veel  fans waren al de hele nacht opgebleven voor dit speciale moment. Zou jij net als deze fashionista’s zo lang in de rij staan voor deze special edition? 

Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.