EVENT: VOGUE Fashion Night Out

Afgelopen donderdagavond 5 september vond hét fashion event van het jaar plaats in Amsterdam en ik was erbij! Tijdens de Vogue Fashion Night Out hielp ik mee om de social media van H&M te voorzien van content en het was een onvergetelijke ervaring. H&M deed dit jaar voor het eerst mee met ons flagshipstore op De Dam en het was een geslaagde party. Ik had het voor geen goud willen missen!

Onze make-up was prachtig gedaan door een visagiste en onze haren waren voorzien van een fabulous kapsel, dus we waren klaar voor de opening. Bij de Bijenkorf werd het fashion event geopend en een Engelse dubbeldekker schitterde in het goud met de opdruk van VOGUE.

Tijdens de VOGUE FNO lanceerde H&M de highly anticipated Paris Show Collectie en wat zitten hier prachtige eyecatchers tussen! Het is een exclusieve lijn met oog voor detail en geweldige kwaliteit. Ik ben er erg van onder de indruk en tijdens de avond vlogen de items over de toonbank; de collectie is een groot succes. Ik vond het ook waanzinnig dat de cover van de VOGUE na was gemaakt in de etalage. 

Ook zette H&M zeven guestdesigners in de spotlights gedurende de VOGUE Fashion Night Out. Bezoekers in de H&M kregen de kans om twee tickets voor het Isabel Marant pre-shopping event te winnen (inclusief 450 euro shoptegoed) als zij hadden geraden welk fashion item bij welke designer hoort. Een DJ verzorgde gedurende de avond live muziek en liet de bezoekers dansen. 

Illustrator Sella Molenaar maakte prachtige high fashion tekeningen tijdens deze feestelijke avond.

Last but not least reikte de enige echte Karin Swerink, hoofdredactrice van VOGUE, de prijs uit aan de gelukkige winnaar van de avond. Ik wens Rosa ontzettend veel plezier toe met haar mooie cheque en ik hoop dat jullie, lieve lezers, hebben genoten van deze avond. Ben je er niet naartoe geweest, dan hoop ik dat je dankzij dit verslag met foto’s toch een beetje het gevoel hebt gekregen dat je er middenin stond.
Wat vind jij van de VOGUE Fashion Night Out?


Liefs,

Dagmar

Dit bericht heeft 18 reacties.

 1. Kimberly

  Ohh wat onwijs gaaf ziet het eruit! Ik ben eigenlijk alleen in de ochtend en middag geweest toen ze nog volop bezig waren met voorbereiden!

 2. Ah, ziet er echt heel leuk uit! Vriendinnetje van mij was nog geweest, ben er zelf nog nooit geweest maar lijkt me wel tof.

 3. Anna

  Wauw, superleuk dat je daarheen bent geweest! Ziet er heel erg leuk uit allemaal. (:
  xxxx

 4. Silvy

  Heel leuke foto’s! Ik was er ook bij, het was echt een super avond!
  xo

 5. Michaela

  Wauw ik baal toch dat ik er niet bij was, zag eruit als een topavond! Hele mooie foto’s ook :)

 6. Ah wat gaaf dat je haar en make-up speciaal werden gedaan, je ziet er ontzettend mooi uit! Als ik je foto’s zo zie baal ik wel een beetje dat ik niet ben geweest, het klinkt echt heel leuk. En wauw, die prijs die je kon winnen is ook niet verkeerd zeg!

 7. Laura

  Wat weer een heerlijke opdracht zeg, topper! Je ziet er prachtig uit! Ik kon helaas niet, balen!

 8. Heleen

  Dat klinkt als een geslaagd event en wat zie je er weer prachtig uit! <3

 9. Gaaf! Ik was ook eventjes op de Vogue Fashion Night. Wegens heel veel gedoe met het openbaar vervoer ben ik er uiteindelijk maar een uurtje geweest, helaas :P

 10. Lieve Dagmar, wat zie je er prachtig uit op de foto’s en steek deze ervaring maar mooi in je zak! Many more to come! Liefs, Yo

Geef een antwoord

CommentLuv badge