Blog

EVENT: VOGUE Fashion Night Out

Afgelopen donderdagavond 5 september vond hét fashion event van het jaar plaats in Amsterdam en ik was erbij! Tijdens de Vogue Fashion Night Out hielp ik mee om de social media van H&M te voorzien van content en het was een onvergetelijke ervaring. H&M deed dit jaar voor het eerst mee met ons flagshipstore op De Dam en het was een geslaagde party. Ik had het voor geen goud willen missen!

Onze make-up was prachtig gedaan door een visagiste en onze haren waren voorzien van een fabulous kapsel, dus we waren klaar voor de opening. Bij de Bijenkorf werd het fashion event geopend en een Engelse dubbeldekker schitterde in het goud met de opdruk van VOGUE.

Tijdens de VOGUE FNO lanceerde H&M de highly anticipated Paris Show Collectie en wat zitten hier prachtige eyecatchers tussen! Het is een exclusieve lijn met oog voor detail en geweldige kwaliteit. Ik ben er erg van onder de indruk en tijdens de avond vlogen de items over de toonbank; de collectie is een groot succes. Ik vond het ook waanzinnig dat de cover van de VOGUE na was gemaakt in de etalage. 

Ook zette H&M zeven guestdesigners in de spotlights gedurende de VOGUE Fashion Night Out. Bezoekers in de H&M kregen de kans om twee tickets voor het Isabel Marant pre-shopping event te winnen (inclusief 450 euro shoptegoed) als zij hadden geraden welk fashion item bij welke designer hoort. Een DJ verzorgde gedurende de avond live muziek en liet de bezoekers dansen. 

Illustrator Sella Molenaar maakte prachtige high fashion tekeningen tijdens deze feestelijke avond.

Last but not least reikte de enige echte Karin Swerink, hoofdredactrice van VOGUE, de prijs uit aan de gelukkige winnaar van de avond. Ik wens Rosa ontzettend veel plezier toe met haar mooie cheque en ik hoop dat jullie, lieve lezers, hebben genoten van deze avond. Ben je er niet naartoe geweest, dan hoop ik dat je dankzij dit verslag met foto’s toch een beetje het gevoel hebt gekregen dat je er middenin stond.
Wat vind jij van de VOGUE Fashion Night Out?


Liefs,

Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.