Blog

EVENT / SimplyPR met Anne & Nicole

Yay! Het leuke aan april is dat de persdagen in volle gang zijn. PR-bureaus en bedrijven tonen de nieuwste collecties en vertellen over de trends die de komende periode op ons staan te wachten, I love it! Donderdag vond de persdag van SimplyPR plaats. Ik ben hier al een keertje naartoe geweest in november en dat was een groot succes. Daarom keek ik ook erg uit naar deze dag. Samen met Nicole & Anne keken we onze ogen uit en werden wij geïnformeerd over mooie producten van GOSH, ARTDECO, Babyliss, Aveda, Mc Gregor en meer. Take a look! 

IMG_2296
GOSH is een hip en trendy Deens cosmeticamerk. GOSH produceert make-up producten in alle kleuren van de regenboog. Felgekleurde mascara’s en eyeliners, nagellak met een subtiele glitter en een compleet assortiment van waterproof en semi-permanente make-up behoren tot het assortiment van GOSH. Alle GOSH producten zijn ontwikkeld volgens de laatste technologieën en ontwikkelingen. We kregen een prachtig palette mee en die zullen jullie dan ook zeer binnenkort in een review terugzien. 
IMG_2298 
Als ik dol ben op een merk, dan is het wel op Aveda. Aveda heeft een stress-fix lijn ontwikkeld waarin de geur van lavendel in is verwerkt. Echt een perfecte combinatie in mijn ogen, want als ik ontspan van een geur dan is het wel van lavendel. De producten zien er heel professioneel uit en ik ben altijd erg tevreden geweest van de kwaliteit. 
IMG_2304 
ARTDECO is dé trendsetter op het gebied van decoratieve cosmetica. Het merk biedt een brede range aan kleuren die inspelen op de laatste trends in beauty en fashion. Verder is er een groot assortiment aan speciale producten beschikbaar die naadloos aansluit op de individuele wensen van de gebruiker. Hoge kwaliteit tegen een toegankelijke prijs staan altijd centraal en door het gebruik van hervulbare verpakkingen, waaronder het iconische magnetische oogschaduwpallet, wordt het mileu niet al teveel belast. ARTDECO kan je onder andere kopen bij Douglas. 
IMG_2311
Genoeg keuze voor iedereen volgens de laatste trends!
IMG_2312
Stuk voor stuk beauties!
IMG_2309
Gezellige drukte bij BaByliss
Met de liefste Nicole & Anne <3 
IMG_2314 
IMG_2317 
De prachtige collecties van McGregor en L.K.Bennet werden ook gepresenteerd. 
IMG_2319
En na al die spannende verhalen was ik ontzettend benieuwd naar de Secret Curl van BaByliss. Ik kreeg ontzettend veel lieve en mooie complimenten over mijn haar de dagen erna (en ook op Instagram), want de krullen bleven nog drie dagen goed. Ik was ontzettend verrast door het prachtige resultaat. 
Ben jij ook zo dol op de producten van GOSH? En ben je al een keertje bij een persdag aanwezig geweest? 
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.