Blog

EVENT / Sample Sale O My Bag Amsterdam

Hebben jullie lekker Sinterklaas gevierd? Ik ben zó ongelooflijk verwend, nu al! Ik vind december altijd zo’n gezellige maand en ik ben dol op de kerstsfeer. Als letterlijke klap op de vuurpijl ben ik ook nog eens jarig op 31 december, een echte feestmaand zoals je ziet. Ik werd ook nog eens extra verrast toen ik een bezoekje bracht aan de gezellige sample sale bij O My Bag Amsterdam. Lees gauw verder om te zien wat ik kreeg!

Josianne benaderde mij om een kijkje te nemen bij O My Bag Amsterdam. Aangezien het slechts 500 meter van mijn stage vandaan was en ik Josianne dolgraag wilde zien, ging ik natuurlijk even bij haar langs. Ik keek mijn ogen uit toen ik er kwam, want wat een geweldige producten verkopen ze. De mooiste tassen en verslavende eyecatchers waren uitgestald en ik kon mijn enthousiasme niet langer onderdrukken.
De laatste tijd las ik dat veel vriendinnetjes een tas hadden gekocht bij dit mooie merk en dat ze erg onder de indruk waren van de kwaliteit. Nu ik het met mijn eigen ogen kon aanschouwen en voelen, kan ik ze echt geen ongelijk geven. Daarnaast vind ik het ook een hele fijne gedachte dat O My Bag heel bewust bezig is en zo duurzaam mogelijk haar tassen produceert.
Ik vond het te gek om een kijkje te nemen bij O My Bag en ik kreeg na afloop ook nog eens een geweldige verrassing mee, namelijk een Ipad Sleeve! Ik heb de hele treinreis (2 uur lang) gestaard naar dit prachtige fashionitem. Wauw wat ben ik blij met deze beauty! En ik sta er helemaal achter ‘There is only one thing better than the perfect leather bag: the perfect leather bag with a good story behind it. That is O My Bag. Not your ordinary bag.’
Ken jij O My Bag al? Wat is jouw favoriete tas?
Liefs, Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.