Blog

EVENT / Persdag SimplyPR

Hebben jullie al gehoord van Simply PR ?Ik mocht afgelopen donderdag verslag doen van het event voor Anne, van www.annesolveig.nl. Ik nam een kijkje tijdens de persdag en ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Ik kreeg informatie over de nieuwste collecties van onder andere Gosh, Bourjois, ARTDECO, BaByliss, Aveda en Mc Gregor. Nicole, van www.cocogold.nl, loopt stage bij SimplyPR en vertelde mij alles. Echt heel leuk om haar te ontmoeten. Al nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

Bourjois staat bekend om haar slimme, vrouwelijke producten die schoonheid vereenvoudigen en de Parijse chic voor iedereen toegankelijk maken.
GOSH is een hip en trendy Deens cosmeticamerk. GOSH produceert make-up producten in alle kleuren van de regenboog. Felgekleurde mascara’s en eyeliners, nagellak met een subtiele glitter en een compleet assortiment van waterproof en semi-permanente make-up behoren tot het assortiment van GOSH. Alle GOSH producten zijn ontwikkeld volgens de laatste technologieën en ontwikkelingen.
BY-BAR is opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Zij is de afgelopen 10 jaar actief geweest in het mode inkoopvak, voor zeer uiteenlopende doelgroepen. Voor haar vak heeft Barbara de hele wereld afgereisd en kwam altijd geïnspireerd van deze reizen terug. Vaak nam ze producten mee voor zichzelf die erg in de smaak vielen bij andere vrouwen. Dit heeft haar doen besluiten het label BY-BAR op te richten.
ARTDECO is dé trendsetter op het gebied van decoratieve cosmetica. Het merk biedt een brede range aan kleuren die inspelen op de laatste trends in beauty en fashion. Verder is er een groot assortiment aan speciale producten beschikbaar die naadloos aansluit op de individuele wensen van de gebruiker. Hoge kwaliteit tegen een toegankelijke prijs staat altijd centraal en door het gebruik van hervulbare verpakkingen, waaronder het iconische magnetische oogschaduwpallet, wordt het mileu niet al teveel belast.

Ik vond ARTDECO echt zo’n mooi merk dat ik mij hier zeker verder in zal verdiepen. De producten van GOSH en Bourjois spreken mij ook erg aan, want wauw wat zijn het stuk voor stuk beauties! Ik heb een hele geslaagde en informatieve tijd gehad en genoot van alle informatie en mooie producten.
Van welk product zou jij graag een review willen zien? 

Liefs, Dagmar

P.s. volg je mij al op ?

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.