Blog

EVENT / Opening Primark Nijmegen + Shoplog

Wohooo afgelopen maandag was ik bij de persopening van Primark Nijmegen. Het was een heel geslaagde ochtend met lieve bloggers, een lekker ontbijtje én heerlijk shoppen! Het weekendgevoel kwam dus snel terug, maar de leuke week begon pas net. Vandaag laat ik jullie zien hoe Primark Nijmegen eruit ziet én wat ik heb geshopt! Enjoy!

IMG_9949
Primark Nijmegen heeft een oppervlakte van ruim 4.300 vierkante meter, gevuld met de laatste mode. De winkel heeft een uitgebreid aanbod aan mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Voor zowel de laatste trends als goede basics ben je bij Primark aan het juiste adres. Daarnaast beschikt de nieuwe winkel over een afdeling met trendy interieurartikelen.
IMG_9956
Met lieve bloggers én vriendinnetjes Lois, Saranda, Anne & Tineke <3  
IMG_9963 

IMG_9962 

IMG_9957 

Roltrapfoto gemaakt door Lois<3 Met lieve Saranda & Malou
IMG_1689
En mijn nieuwe shirtjes en gelijk favorieten!
IMG_1692
Dol op de fijne printjes, ik weet zeker dat ik deze veel ga dragen komende zomer!
IMG_1677
Oorbelletjes <3 
IMG_1678
En genoeg elastiekjes om een eeuw vooruit te komen :) 
IMG_1672
Pretty in Pink! Een kaarshoudertje en het haarelastiekje voorzien van roosjes <3
IMG_1698
Fijne tops; de engelse vlag, vrolijke bloemetjes en streepjes uiteraard
IMG_1699
En last but not least de mooie sjaal met wit en navy blue en een mooi jurkje. Het was ontzettend gezellig om alle lieve bloggers weer te zien en ik ben goed geslaagd met shoppen. De opening was een groots feestje en ik ben heel blij dat ik erbij mocht zijn. Dankjewel lieve allemaal voor de mooie ochtend!

Heb jij al een kijkje genomen in deze nieuwe Primark in Nijmegen (Plein 1944, nummer 136) ? 

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.