Blog

EVENT / Lancering vernieuwde H&M Sport Collectie

De maand januari staat vol met goede voornemens, een healthy lifestyle, de bijbehorende eetpatronen doorbreken én lekker sporten. We doen er immers alles aan om die heerlijke oliebollen er zo snel mogelijk weer af te trainen. Dinsdag 7 januari lanceerde H&M de nieuwe Sport collectie en dit werd gevierd met een presentatie in de Showroom. Ik was erbij en ik kreeg spontaan zin om heerlijk te gaan sporten. De nieuwe collectie is namelijk functioneel én fashion. Let’s go!

Een breder assortiment voor een groter aantal sportactiviteiten en nieuwe ontwerpen; daar bestaat de vernieuwde H&M Sport collectie uit die vanaf januari 2014 in de winkels én online te koop is. De collectie is bestemd voor zowel dames en heren als kinderen. Input en expertise van topatleten van het Zweedse Olympische team werd gebruikt om de nieuwe collectie vorm te geven. De focus ligt op de pasvorm, de functionaliteit en de performance van de kleding, maar ook op comfort. 

Er is H&M Sport kleding voor uiteenlopende activiteiten, waaronder hardlopen, body- en mindsporten en outdoor. De kleuren van de collectie lopen van zwart, wist en grijstinten tot felroze. Kortom: je kunt de kleding lekker makkelijk mixen en matchen, maar ook voor buiten loop je er opvallend bij. 

Niet alleen is de H&M Sport collectie vernieuwd, er is ook een speciale collectie gelanceerd met de naam Go Gold. Deze collectie is geïnspireerd op de outfits die in samenwerking met het Zweedse Olympisch team tot stand zijn gekomen voor de Winterspelen van 2014 in Sotsji. Je treft in deze collectie veel lagen kleding met capuchonsweaters en hardloopshorts. 

Ik vond het te gek om bij dit event aanwezig te kunnen zijn en natuurlijk ook heel tof om alle sportieve bloggers te ontmoeten en te zien. Een mooi begin van het nieuwe jaar! Ook vond ik de heerlijk hapjes echt een mooie aansluiter bij mijn healthy lifestyle houding (ik ben sinds kort bezig met suikervrij leven).Jolijn, van vegadutchie.nl, verzorgde de catering samen met Hanneke van Beter & Leuk. Er werden handige recepten gedeeld en het eten was verrukkelijk. Ik vond het te gek om de H&M Sport Collectie te kunnen bewonderen en het spreekt mij niet alleen heel erg aan vanwege de functionaliteit en het ruime assortiment, maar eigenlijk juist vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. De items zijn stuk voor stuk heel sterk en de collectie kan zich goed staande houden naast de sportmerken in de branche. Dat het een fijn prijsje heeft, dat is natuurlijk een extra meevaller. Nu is er geen weg meer terug: aan de slag!

Ga jij ook het sporten weer lekker oppakken of ben je al sportief bezig?


Go Athletic, Stay Fashion!

Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.