Blog

EVENT / Lancering Lush Wintercollectie 2013

I love Lush én de nieuwe collectie heeft een absolute wow-factor! En daarom was ik ook extra blij toen ik te horen kreeg dat ik naar de lancering mocht gaan van de wintercollectie 2013. Voor www.shoppen.blog.nl én www.byhelena.nl mag ik hier een verslag over schrijven en deze komen ook online. Natuurlijk wil ik jullie deze heerlijke info niet achterhouden, want wauw wat een topproducten komen er onze kant op! Ik kreeg een VIP-toer door de Lush vestiging aan de Kalverstraat (want die zit twee deuren van mijn werk vandaan) en ik voelde mij als een kind in een snoepwinkel. Ik mocht heerlijke producten testen en kreeg uitleg over deze mooie collectie. Let’s get Lush!

Lush richt zich op bodycare, gezichtsverzorging, bath ballistics, bubble bars, luxury bath melts en douche. In deze collectie met limited editions, sprankelen de producten tijdens de donkerste dagen van het jaar, maar ze bevatten geen plastic glitter! Tijdens de wintermaanden is het extra belangrijk om je huid goed te verzorgen en dat is geen straf met de verzorgende bodycare producten van Lush. 

Zo zijn er twee feestelijke bodylotions die gemaakt zijn zonder conserveermiddelen inclusief een geur die je naar de zevende hemel doet zweven. Deze fijne bodylotions worden snel door de huid opgenomen en deze dragen de naam Celebrate Bodylotion – veganisch en Sikkim Girls Bodycrème. De geur ervan heeft mij nog de hele dag achtervolgd en dat vond mijn omgeving helemaal niet erg. We love it!
Naast de bodycare, bevat Lush ook fijne producten voor het gezicht. Het is raadzaam om tijdens de koudere dagen extra lief voor je huid te zijn, maar ook voor je lippen. Mijn favoriet die er echt uitspringen zijn Santa’s Lipscrub en het Rudolph Gezichtsmasker. De lipscrub is echt ideaal en zorgt voor zachte lippen die je nog niet eerder hebt ervaren.Hier komt nog een review over, want ik kan niet stoppen met praten over dit product. Je neemt een beetje op je vinger en masseert het zachtjes op je lippen. Vervolgens kun je de lipscrub met colasmaak gewoon aflikken. Het gezichtsmasker bevat lavendel, komkommer en aloë vera om de droge en geïrriteerde huid te kalmeren. Je brengt het aan op een schone huid en er zit zelfs een rood neusje in het masker die je op kunt zetten met een funny Rudolph effect. Dit masker is gemaakt met allemaal verse ingrediënten en het moet in de koelkast bewaard worden.
Uiteraard mogen de beroemde showergels, zeepjes en bubble bars van Lush niet ontbreken. Zo spring je lekker onder de douche of in bad en ben je in no time ontspannen. Ideaal om je dag mee te beginnen of te eindigen. Lush voelde zich bijna verplicht met alle fans van Snow Fairy Showergel om deze aan de collectie toe te voegen. Natuurlijk kon deze showergel daarom ook dit jaar niet ontbreken. Ze betovert je met haar zoete geuren en is een must voor deze winter.Ik kwam ‘geheel toevallig’ deze leuke fairy tegen…
En heb ik al benadrukt hoe snoeperig deze winkel eruit ziet? Want wat ziet het er ongelooflijk feestelijk en heerlijk uit, echt mijn complimenten. Check it out!


Ben jij ook een Lush liefhebber? Naar welk product ben jij nieuwsgierig?

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.