Blog

EVENT / Lancering ‘All for Children’ -collectie van H&M

Woensdag presenteerde UNICEF-ambassadeur Renate Gerschtanowitz een speciale kids catwalkshow voor de lancering van H&M’s ‘All for Children’-collectie en ik was erbij! Ik mocht namelijk meewerken aan dit event en ik heb er speciaal voor jullie een verslagje over geschreven. 

31 kinderen uit dezelfde schoolklas showden de collectie die dit jaar bestaat uit sprookjesachtige verkleed-items en de show bezorgde mij kippenvel van geluk. Het geeft zo’n kick om alle puzzelstukjes van het harde werken zo op de juiste plaats te zien vallen! Ook vind ik het heel mooi dat 25% van de verkoopprijs rechtstreeks naar het ‘All for Children’- project van H&M en UNICEF gaat, dat zich inzet voor de rechten van kinderen in Bangladesh. De collectie is vanaf 10 oktober verkrijgbaar in 3 H&M-winkels in Nederland en online.

In samenwerking met Kek Mama en UNICEF Nederland toverde H&M afgelopen woensdag het Sanoma-gebouw in Hoofddorp om tot een spannend sprookjesbos, waarin kinderen gekleed als prinsessen, zeelui, zeemeerminnen en piraten met tattoos, de ‘All for Children’-collectie showden aan de aanwezige pers, fashionstylisten, fotografen en natuurlijk hun trotse ouders. De catwalkhow werd gepresenteerd door presentatrice en UNICEF-ambassadeur Renate Gerschtanowitz. Terwijl de in grote getalen aanwezige kinderen zich uitleefden met cupcakes versieren, piratenschepen bouwen en poseren voor de fotografen, konden de volwassen gasten terecht in de pop-up store om als eerste de ‘All for Children’-collectie aan te schaffen, nog voordat hij in de winkels lag.

De ‘All for Children’-collectie is dit jaar geïnspireerd op een achttiende-eeuws gemaskerd bal en bestaat uit verkleed-items en accessoires in maat 92-128. Voor meisjes is er een Marie-Antoinette jurk compleet met pruik en een tas in de vorm van een mopshond, een zeemeerminnenpak en een spookjurk. Voor jongens is er een kapiteinsjas met piratenlaarzen en hoed met papegaai, een vleermuiscape en een skeletpak. Met de aankoop van een artikel steun je het ‘All for Children’-project van H&M in samenwerking met UNICEF, waar 25% van de verkoopprijs naartoe gaat. De kindercollectie is vanaf 10 oktober verkrijgbaar bij H&M-winkels in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam en online.
Ik ben erg enthousiast over deze mooie samenwerking en magische collectie, jij ook? Natuurlijk moest ik nog even op de foto met mijn twee lieve collega’s die heel veel kinderen een onvergetelijke dag hebben bezorgd.

Liefs,
Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.