Blog

Event: John Beerens Bloggersdag + unboxing goodiebag

Vandaag geef ik je letterlijk een kijkje achter de schermen, want afgelopen vrijdag op 30 augustus vond het John Beerens Bloggers event plaats en ik neem jou mee! Na een paar keer snoozen op een onmenselijk vroeg tijdstip was het ein-de-lijk zover: de John Beerens bloggersdag ging plaatsvinden in Goirle en wat had ik er veel zin in! Ik kijk er nu dan ook met veel plezier op terug, want het was een hele geslaagde dag vol met beauty, fahion, fun en voornamelijk onwijs veel lieve blogmeiden die ik heb mogen ontmoeten. En natuurlijk waren er ook een heleboel fijne goodies die we mee mochten nemen om te testen…

Ik had afgesproken om samen met Heleen te reizen (www.byhelena.nl) en op Utrecht Centraal leerde ik ook de lieve Lois kennen van www.loislorinde.nl. Na een defecte bovenleiding op het spoor en omreizen via Rotterdam, kwamen we ‘slechts’ 1,5 uur later aan op het event. Eenmaal aangekomen in Goirle konden we gelijk aansluiten bij een workshop waarin we konden ervaren hoe je de Marc Inbane Natural Tanning Spray aanbrengt en hoe het zorgt voor een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. Het bleek erg makkelijk en snel te kunnen worden aangebracht en het zorgt dat je voor 5 dagen bent voorzien van een heerlijke bruine tint waar je blij van wordt. Het worteleffect is ver te zoeken en het bevat natuurlijke en voedende ingrediënten waaronder Aloë Vera. We kregen deze spray en de glove mee, zodat we het thuis nog lekker konden uitproberen. Mijn mening erover: eenvoudig aan te brengen en binnen een korte tijd een heel mooi natuurlijk resultaat. Ik ben enthousiast!

Vervolgens gingen we naar de naar de workshop over het make-up merk Kardashion Beauty (Khroma) en het nagellak merk The New Black. Wat een heerlijke producten zijn dat om lekker tussen rond te kunnen snuffelen, echt genieten!
Na deze fijne ervaring gingen we heerlijk lunchen en daar zag ik ook mijn lieverds Kimberley (van www.birdsandbeez.nl) en Emilia (van www.pixelsbyemilia.nl). Zoals vanouds was het met hen gelijk een feestje en wat hadden we het gezellig. Uiteraard moest er even geposeerd worden bij de enige echte John Beerens Limo!
Na de lunch hadden we een informatieve presentatie van het tassenmerk Burkely (we kregen hier een hele toffe tassenhanger van) en de collectie vond ik erg classy. De tassen stralen stuk voor stuk kwaliteit uit en je draagt deze comfortabel bij je.
Vervolgens gingen we een workshop tegemoet bij het tassen en accessoire merk Anna von Rasenberg. Zij heeft als uitgangspunt dat de universele vrouw ‘stoer van buiten en zacht van binnen’ is en dit voert zij ook door in de accessoires en tassen. Zo mochten wij een keuze maken in de stoffen die wij in onze armbanden wilden verwerken en op deze manier hebben wij een uniek sieraad van het merk Anna von Rasenberg.Hieronder zie je mijn eindresultaat waar ik onwijs blij mee ben: 
Last but zéker not least kregen we een workshop over bloggen van de enige echte Serena (van www.beautylab.nl). Het blijft bijzonder om bloggers in het echt te ontmoeten, vooral als je hen al zolang volgt en je het gevoel hebt dat je behoorlijk veel van hen af weet. Er zit steeds slechts een computer (of mobiel)schermpje tussen en dat is alles. De afstand lijkt steeds kleiner te worden en dat terwijl je elkaar nog nooit eerder hebt gezien. Ik volg Serena al ontzettend lang en het was heel bijzonder om haar tips en trucs omtrent het bloggen te mogen horen. Hoe Serena vertelde over het effect dat je als blogger op mensen kunt hebben, heb ik als heel indrukwekkend ervaren. Je kunt met alles wat je plaatst en hoe je handelt middels je blog een positief verschil creëren en ik geloof er echt in dat wanneer we dit allemaal proberen te bereiken, onze omgeving weer een stukje mooier zal zijn. Dankjewel Serena voor je inspirerende workshop!
Nadat er afscheid genomen werd van alle lieve bloggers, was het dan toch echt tijd om huiswaarts te gaan. Ik vond het heel speciaal om bij dit event te mogen zijn, want ik heb intens genoten van de workshops, alle informatie omtrent de beautyproducten, de John Beerens-sfeer en alle mooie blogladies. Het was een dag om niet te vergeten en ik wil iedereen, en John Beerens in het bijzonder, hartelijk danken. Alsof deze bloggersdag nog niet fantastisch genoeg was, kregen we nog een goodiebag na afloop mee. Of het een geslaagde dag was? Nou en of! 

Kennen jullie de webshop www.johnbeerens.com al? 

Liefs,

Dagmar

P.s. volg je mij al op Bloglovin’: http://www.bloglovin.com/blog/10128871/the-lucky-journalist  of op Twitter @ByDagmarValerie ? 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.