EVENT / Isabel Marant pour H&M

Wauw wat was het een onvergetelijke week op mijn stage bij H&M. Zoals jullie misschien al weten loop ik stage op de marketing & pr afdeling op het hoofdkantoor. Ik ben inmiddels een geweldige ervaring rijker en ik had stiekem nooit verwacht dat ik dit mee zou mogen maken. Ik mocht namelijk meewerken aan het Isabel Marant pre-shopping event op woensdag 13 november en de lancering in de winkels op 14 november. Het was hectisch en groots, ik kon struikelen over de BN’ers en fans van Isabel Marant en het was boven alles magisch. Kijk je mee? 

Vandaag werd ik paniekerig wakker, omdat ik dacht dat ik serieus de lancering van Isabel had gemist in de winkels en dat het begonnen was zonder mij. Blijkbaar vond ik het spannender dan ik in eerste instantie had verwacht en dat terwijl ik niet snel zenuwachtig te krijgen ben. De Marant-madness heeft dus ook bij mij flink toegeslagen, maar we kunnen inmiddels opgelucht ademhalen; zowel het pre-shopping event als de lancering in de winkels is geweldig verlopen. Ik ben super trots op het Marketing & PR team, maar ook op mijn lieve collega’s uit H&M Hoog Catharijne, wat een toppers! We hebben bergen verplaatst, maar het was goud waard!

Ik mocht tijdens het Pre-shopping event de BN’ers, fashionista’s en prijswinnaars welkom heten en wat was iedereen razend enthousiast! Iedereen keek uit naar het langverwachte moment om de Isabel Marant musthaves te shoppen. Van Lauren Verster, Wendy van Dijk, Nicolette van Dam, Josje Huisman en Danie Bles tot aan Dennis Weening, Hilmar Mulder, Olcay Gulsen en Victoria Koblenko; de crème de la crème van modeminnend Nederland was aanwezig. Met een photobooth, de fashiontwin DJ, een Franse bistro en een goedgevulde goodiebag verveelde zich niemand tijdens de geslaagde party in Loods 6, Amsterdam. 

De volgende dag duurde mijn make-up wat langer, omdat ik na een zeer korte nacht de wallen mocht wegwerken om vervolgens naar de lancering van Isabel Marant pour H&M in Hoog Catharijne te gaan. De earlybirds zaten al vanaf de vroege uurtjes op de zwarte loper voor onze store voorzien van warme drankjes en lookbooks van de collectie. Deze die-hard fashionista’s mochten als eerste lichting de collectie shoppen en de collectie vloog letterlijk de winkel uit. Om 11:00 hingen er nog enkele items in de shop-in-shop, maar de keyitems waren om 09:30 al verkocht. 


We kunnen terugkijken op een geslaagde samenwerking vol hoogtepunten. Ik heb niet mijn geliefde blazer kunnen scoren van deze collectie, maar ik kreeg wel een tof shirt mee. Ik kan nu al niet wachten tot de nieuwe designersamenwerking eraan komt, maar over dit fashion feestje zal nog lang gepraat worden. Het wordt lastig om dit volgend jaar te overtreffen! 

Ik vond het waanzinnig om dit tijdens mijn stageperiode mee te mogen maken. Het was intens, maar elke seconde meer dan waard. De campagnes, de social media, het helpen op het perskantoor en tijdens het event… Sorry dat ik jullie heb gespamd met alle pictures van Marant op Instagram, maar het was een droom die werkelijkheid is geworden! 

Wie mag volgens jou de volgende designersamenwerking aangaan met H&M? 

Liefs, Dagmar

                                                                                

Dit bericht heeft 29 reacties.

 1. Tess Evea

  Je hebt er vast en zeker een aantal geweldige weken beleefd en wat was de collectie mooi! Fijn dat het zo’n geweldige ervaring is geweest!

 2. Josianne

  Wat een leuk verslag! En lucky you dat je hieraan mee mocht werken, echt ontzettend gaaf.

 3. Suzanne

  Ik vind het een mooie collectie, maar eigenlijk zijn het geen H&M prijzen :P Dat is dan weer jammer. Ik weet niet who’s next. Ik ben niet zo’n fashionista haha

 4. Veronique

  Ik ben echt jaloers dat je dit hebt mogen meemaken! Wat leuk voor je!
  Liefs

 5. Michaela

  Wauw lijkt me echt geweldig om mee te kunnen werken aan zo een event en alles mee te maken! Ik ben zelf heel benieuwd wie de volgende keer aan de beurt is! :)

  1. Ja ik kan er nu ook al naar uitkijken; heel nieuwsgierig wie vorig jaar komt. Wordt steeds moeilijker om het te overtreffen ;) Het was echt te gek om mee te mogen maken achter de schermen van zo dichtbij :D

 6. Meiryems

  Tof dat je hier bij mocht zijn, lijkt me een geweldige ervaring.

 7. Geanne

  Wat leuk om te lezen hoe je het beleefd hebt! Zelf vond ik de collectie niet heel bijzonder maar ik kan me voorstellen dat velen hiervoor in de lange rij gingen :) In ieder geval super gaaf dat je het mee mocht maken vanuit H&M :)

 8. Wat een geweldig verslag heb je erover geschreven met hele mooie foto’s. Klinkt echt als een geweldig event, wat leuk dat je daar aan mee hebt mogen helpen! Jammer dat je het jasje niet meer hebt kunnen bemachtigen, wat een geweldig jasje is dat he!

 9. Echt super gaaf dat je er bij mocht zijn! Wat ik van de collectie zie ziet er mooi uit! Hele leuke foto’s! <3

 10. Kim B

  Waauw wat gaaf! Dit lijkt me echt de kers op de taart van al je mooie werk!

 11. Chezzelia

  Wat gaaaaf! Ik had daar ook wel bij willen zijn ;)

  Wie de volgende designer mag worden.. Alexander Wang!!

 12. Echt gaaf dat je hieraan mocht meewerken! Ik vond het alleen een beetje jammer dat het niet echt H&M prijzen waren… Beetje duurder mag maar sommige waren echt prijzig. Hoop op Kenzo de volgende keer!

 13. Marloes

  Ah wat ontzettend gaaf dat je dit mocht meemaken. En wat een mooie items allemaal. Ik baal dat ik niks meer heb kunnen scoren. De site lag de hele dag plat!

Geef een antwoord

CommentLuv badge