Blog

EVENT – Ilja Visser X Colgate

Tussen de regenbuien door was het stralende ready to smile event van CreamPR. Tijdens dit event werd de Colgate Max White One Optic tandpasta gelanceerd in combinatie met een goed feestje. In samenwerking met Prêt-àporter label Ready to Fish van ontwerpster Ilja Visser werd voor deze gelegenheid speciaal een geweldige sweater ontworpen. Nieuwsgierig? Kijk dan gauw verder!

Allereerst was ik voor het event bij de borrel aanwezig van CreamPR voor VIP bloggers. Samen met lieve Carlijn kletste ik gezellig bij en toen kwamen Taria-Ann en Sharon erbij en dronken we vooraf een drankje. We kregen de kans om als eerste het filmpje van Colgate X Ilja Visser te zien. Extra leuk, want we waren gevraagd om een bijdrage te leveren in de vorm van een filmpje en onze stukjes zijn ook hierin verwerkt. Zo zie je mij charming tandenpoetsen, playbacken én meer. Als het filmpje online staat dan zal ik het natuurlijk met jullie delen. Ik poets natuurlijk niet dagelijks voor zo’n groot publiek :)

Event Colgate Ilja Visser CreamPR ByDagmarValerie

Event Colgate Ilja Visser CreamPR ByDagmarValerie 
Daarna begon het event en was het een warm welkom waar ik ook andere lieve blogvriendinnetjes zag (op bovenstaande foto zie je mij met lieve Dionne en Rowan) en het was zo gezellig! Wat een geweldige sfeer hing er toch, ik heb er volop van genoten. Echt heel gaaf, want er was een workshop tijdens het event waarbij er tips werden gedeeld om extra te stralen op foto’s, deze workshop werd gegeven door Mandy (Catwalkcoach). Zo leuk hoe zij de workshop verzorgde, lekker spontaan en persoonlijk. Vervolgens konden we deze tips gelijk toepassen, want er was een superleuke fotoshoot! 


Hier zie je lieve Dionne en Rowan in actie! Event Colgate Ilja Visser CreamPR ByDagmarValerieEvent Colgate Ilja Visser CreamPR ByDagmarValerie
Ook was er een leuke styling contest waarbij je de trui kon stijlen die Ilja Visser voor deze samenwerking met Colgate heeft ontworpen. Dit mooie event werd georganiseerd in haar prachtige pand aan de Prinsengracht in Amstermdam waar zij ook haar Ready to Fish-collectie ontwerpt en verkoopt . Wat een plaatje! Zowel haar waanzinnige collectie als de locatie!
Event Colgate Ilja Visser CreamPR ByDagmarValerieEvent Colgate Ilja Visser CreamPR ByDagmarValerieEvent Colgate Ilja Visser CreamPR ByDagmarValerieEvent Colgate Ilja Visser CreamPR ByDagmarValerie 
En ooh wat ben ik onwijs blij met de mooie goodiebag, we kregen namelijk dé sweater mee die speciaal voor deze gelegenheid werd ontworpen! Zo leuk de tekst ‘Are you ready to smile?’, I love it! En ik ben heel erg blij met de nieuwe tandpasta, omdat ik sinds vorige zomer (yes, sinds Amsterdam Fashionweek) altijd mijn tanden met Colgate poets en ik erg tevreden ben over het merk. Ik gebruik ook geen andere tandpasta meer en deze nieuwe Max White One Optic is verrassend blauw, maar het zorgt echt bij mij voor wittere tanden. 
Event Colgate Ilja Visser CreamPR ByDagmarValerie
Heel erg bedankt CreamPR en lieve Carlijn voor de geweldige avond. Ook vond ik het ontzettend gezellig met de lieve bloggers en de fantastische workshop van Mandy, dankjewel!
Are you ready to smile? 
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.