Blog

EVENT / HEMA Persdag Lente & Zomer 2014

Heb jij ook al zin in de lente en de zomer? Ik kreeg helemaal de zomer in mijn bol tijdens het HEMA Persevent waar ik donderdag naartoe ging. Van vrolijke kleurtjes en nieuwe foodies tot mooie zonnebrillen, opblaasbare ‘Takkies’(yes, van Jip & Janneke) en HEMA Beauty producten. Ik werd verwacht op het hoofdkantoor en het was een ontzettend geslaagd event. Niet alleen de fijnste musthaves kwamen voorbij, maar ook zag ik veel lieve blogvriendinnetjes en was het super gezellig. Kijk je mee?

Voor de nagellak verslaafden onder ons; hier kun je behoorlijk wat nagels mee lakken!

En Takkie is geen schoothondje heb ik ontdekt…

Ik krijg helemaal de zomerkriebels van de bikini’s en toffe zonnebrillen. Maar ik laat de mijne nog even in de kast liggen; eerst maar de regen en wind trotseren.

Inspiratie voor een Moestuin Monday met Joyce

Het bed werd getest en de kussens zijn goedgekeurd!

Toffe nieuwe beauty producten en mooie kleurtjes; de mintlakjes vond ik te gek!

Mijn favo hoekje? Dat was toch echt de kant met kantoorspulletjes. En ik zag mijn geliefde Deskplanner liggen die ook bij mijn januari favorieten hoort.
Ook kwam ik de mooie Valentijnscollectie tegen met producten die ook op mijn wishlist staan!

En we gingen niet met lege handen naar huis, want we kregen een leuk tasje vol goodies mee.

En ik heb even een foto geleend van de lieve Marloes. Hier sta ik samen met de lieve bloggers MarloesLiset & Kimberly <3
Het was onwijs gezellig en ik ben blij dat ik zoveel lieve meiden heb ontmoet, gesproken en gezien! Zowel online als offline zijn het allemaal lieverds met het hart op de juiste plek.

Dankjewel lieve bloggers & HEMA voor de geslaagde tijd!
Wat is jouw favoriete HEMA product?


Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.