EVENT / Glossybox & Lush

Ik belandde afgelopen woensdagavond met Anne in de Lush hemel. Lush en Glossybox organiseerden een bloggersevent en we waren van de partij. Het was een hele geslaagde avond vol ontspanning en gezelligheid. Ook kregen we na afloop een geweldige goodiebag mee met lovely produkten. Neem gauw een kijkje, want ik neem je mee!

Allereerst gingen Anne en ik gezellig eten bij Vapiano, een heerlijk pasta restaurant die budgetproof is en heel sfeervol. We kunnen samen wel uren kletsen; heel gezellig maar de tijd vliegt altijd zo snel voorbij! We moesten al snel door naar het event en hier ontmoetten we de andere lieve bloggers. Ik vind het altijd zo leuk om hen dan in ‘real life’ te zien en te spreken, maar het is ook een beetje vreemd omdat je zoveel over elkaar weet. Heel handig natuurlijk, want zo heb je gelijk gespreksstof voor tien, maar het blijft apart dat je zo spontaan en vlot met elkaar kunt babbelen alsof je elkaar al jaren kent. 

Het event vond plaats in de heerlijke winkel van Lush aan de Leidsestraat. Er waren niet veel bloggers uitgenodigd, waardoor het erg persoonlijk en gezellig was.

We kregen uitleg over de heerlijke wintercollectie en de lekkerste geuren kwamen voorbij. Het ene product was nog mooier dan het andere en ik genoot intens. Ik kreeg al eerder uitleg over de mooie collectie tijdens de lancering ervan, je kunt het artikel erover hierlezen.

Na de uitleg kregen we een geweldige workshop! Dit had ik totaal niet zien aankomen, maar wat was het leuk! We waren in tweetallen en leerden hoe we een lekkere gezichtsbehandeling konden geven. Eerst deed Anne een geslaagde poging bij mij (wauw wat was dat ontspannend!) en daarna probeerde ik het bij Anne. Ik vond het lastig, maar ook zo leuk om te doen! Heel leerzaam om de tips en trucs te krijgen hoe je dit het beste kunt doen. Vervolgens kregen we een heerlijk masker op en mijn gezicht was zo gevoed na deze handelingen dat ik verbaasd was over het effect. Ik ging met een onrustige huid naar het event toe en kwam er met een stralend gezicht uit. Dat komt natuurlijk omdat ik er heel erg blij van werd, maar natuurlijk ook omdat de producten zo fijn hun werk deden: yay!


We kregen na afloop een geweldige goodiebag mee met… een Glossybox! Maar het was niet zomaar een Glossybox, want deze zat vol met de lekkerste Lush producten! Blijer dan dat kan je mij niet maken, super fijn!

Ik vond het heel leuk om de workshop te mogen volgen en alle lieve meiden te ontmoeten. Ook was het fijn om met mijn lieve vriendinnetje Anne zo’n geslaagde avond te beleven. Ik heb ervan genoten: bedankt Lush & Glossybox!
Wat vind jij van de Lush producten en ben je al bekend met de Glossybox? Liefs, Dagmar 

Dit bericht heeft 22 reacties.

 1. Leuk verslagje, het klinkt als een heerlijk evenement! Tof dat jullie een ook nog workshop kregen, ik vind het altijd zo leuk als je zelf iets mag doen tijdens een event. :)

 2. Kimberly

  Wat een heerlijk verslagje heb je gemaakt! Het klinkt echt als een super event! Jullie zijn ook flink verwend als ik het zo zie <3

  1. Haha jaa dat zeker <3 Was echt heel gezellig en geslaagd. En verwend? Ja best wel heel erg :$

 3. Tineke

  Lush is echt een geweldige winkel! Volgens mij was het echt een super leuk event, het is een erg mooi verslag geworden!
  Liefs

 4. Joyce

  Ziet er gezellig uit! Twee lieve meiden bij elkaar <3

  1. Aah dankjewel! Ja de geur is altijd heel erg aanwezig, net als een snoepjestrommel. Maar wel erg lekker :)

 5. Heleen

  Klinkt als een superleuk event! Erg leuke foto’s ook zoals altijd! :)

 6. Marloes

  Ah wat super leuk dat je erbij was. Ziet er allemaal leuk uit!

 7. Puck

  Ziet er super leuk uit! Leek me een leuk event! xoxo

 8. Erg leuk dat je erbij was! Lush ziet er altijd zo heerlijk uit, ik heb momenteel drie bruisballen gekocht en heb er al twee gebruikt..jummie het is zo heerlijk!

Geef een antwoord

CommentLuv badge