Blog

EVENT / Finale Holland’s Next Top Model 2013 in Hilversum

Ik kon mijzelf wel knijpen van geluk, want ik geloofde niet dat ik, ja uitgerekend ik, naar de finale van Holland’s Next Top model 2013 mocht om verslag te doen van dit event. Ik schrijf nu al een half jaar voor Patricia (van onder andere www.shoppen.blog.nl, www.meiden.blog.nl en www.boeken.blog.nl) en dat doe ik met ontzettend veel plezier. Ik krijg veel mooie kansen dankzij haar opdrachten en deze finale behoort absoluut tot een van mijn hoogtepunten sinds ik schrijf. Ben je benieuwd hoe het was? Kijk dan gauw mee hoe mijn meisjesdroom werkelijkheid werd!

Ik volg HNTM al sinds het eerste seizoen, dus ik ben behoorlijk die-hard fan. Mijn vriendengroep weet ook dat je mij beter niet moet storen tijdens mijn ‘heilige maandagavond’ wanneer het seizoen weer is begonnen. Ik vond het van jongs af aan altijd een fascinerend wereldje van shoots, glitter en glamour, waarin ondertussen ook het nuchtere ‘gewone’ leven doorgaat.

Ik ben net terug van een weekend in Polen (hebben jullie geloof ik niet gemerkt, dankzij de geweldige uitvinding waardoor je vooruit kunt plannen) en vanaf het vliegveld raceten we richting Hilversum zodat ik de show live kon bijwonen in Studio 21. Het was zoveel groter dan ik had verwacht! Er was veel pers, mooie meiden paradeerden rond op hoge hakken en het feestje was te gek. 

Voor de allerlaatste keer rockten de vier finalistes (Bo, Anke, Nikki en Daelorian) de catwalk in prachtige creaties van onder meer Matthijs van Bergen en Dennis Diem. Ook waren de modellen te zien in spannende lingerie van Bjorn van den Berg, terwijl De Kraaien live een optreden verzorgden op hun nummer ‘Ik vind je lekker’.  De mooie eyecatchers en fashionitems werden onder luid applaus ontvangen,terwijl ook Krystl, Bo Saris en Sharon Doorson live in de studio performden.

Ook kwamen alle deelnemers van het afgelopen seizoen nog een keer voorbij. De winnares van de vorige editie, Tamara, vlamde mee op de catwalk en ze vertelde over haar glamorous carrière sinds haar winnende moment. De vaste jury, bestaande uit de internationaal beroemde fotograaf Sharon Mor Yosef en Glamour-hoofdredacteur Sabine Geurten, kreeg gezelschap van Freek Koster. Freek is directeur van Touché Models, de toekomstige baas van het winnende model Nikki. Nikki kon het amper  bevatten, zoals uit haar eerste reactie blijkt na de ontknoping: ‘Ik had het écht niet verwacht!’.

Na een spannende strijd van twee intense maanden, is bekend geworden wie Holland’s Next Top Model 2013 is. De jury had hierin de bepalende stem, want zij koos Nikki die er uiteindelijk met de felbegeerde hoofdprijs naar huis ging. Mocht je zelf ook interesse hebben in een internationale modellencarrière net als Tamara (winnares 2011) en Nikki ? Geef je dan nu op via https://rtlid.rtl.nl/form/hntm_2013#!/stap-1 en wie weet zien wij jou binnenkort shinen op de catwalk! 
Wat vond jij van dit HNTM-seizoen?
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.