Blog

EVENT / Exclusieve Marks & Spencer opening Den Haag

Party! Vanaf vandaag is de 4.800 vierkante meter grote Marks & Spencer Flagshipstore geopend in Den Haag. Gisteren mocht ik naar de exclusieve preview met cocktails, een catwalkshow en veel gezelligheid met bloggers. Ik heb genoten van het leuke event en vond het ook super om mijn lieve blogvriendinnetjes weer te zien. Check it out!
Uiteraard stond de paperazzi klaar om deze avond goed vast te leggen. Met de lieve Anne en de camera’s paraat om de exclusieve preview met jullie te delen!
De avond begon met lekkere drankjes en hapjes en toen kwam de mooie catwalkshow. Ik vond de stijl erg classy en vrouwelijk en ik werd gelijk verliefd op de mooie blazers en prachtige trenchcoats.
Op het evenement konden genodigden genieten van de Britse ‘up and coming’ pianist Tokio Myers, die de modeshow vergezelde van fantastische muziek. Op de catwalk kwamen 20 key looks uit de verschillende lijnen van de Marks & Spencer lentecollectie voorbij, waaronder vier looks uit de succesvolle Best of British collectie. Deze werden geshowd door de Britse modellen Oliver Cheshire en Bridget Jakes, die tevens het gezicht zijn van deze collectie. 
Midden in het winkelgebied van Den Haag, biedt M&S ruim 2.500 productlijnen met voedingsmiddelen van uitzonderlijke kwaliteit, en de Flagshipstore beschikt over een inpandige bakkerij en een M&S Café. 

Ook kunnen klanten hier terecht voor de Best of British voorjaar/zomer collectie van Marks & Spencer. Hierin wordt het rijke erfgoed van Marks & Spencer gecombineerd met een moderne twist, met de nadruk op echt Brits vakmanschap en kwaliteit


Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor kwalitatieve, tijdloze basiskleding, zoals voorjaarsregenjassen en trenchcoats, lichtgewicht gebreide kledingstukken en kostuums met een onberispelijke snit, evenals trendy alledaagse mode.

It’s all in the details!
Met de lieve Lois, Yara, Janouk & Anne op de foto <3 
En we gingen niet met lege handen naar huis, want we kregen een lekkere goodiebag mee en ik ben extra blij met de heerlijke thee. Het was een geslaagde avond en ik vond het super gezellig om mijn lieve blogvriendinnetjes weer te zien en bloggers te ontmoeten. De store zag er prachtig uit en ik vond het een te gekke avond om te ervaren.

Ben jij bekend met Marks & Spencer? 

Liefs, Dagmar 
Follow me on 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.