EVENT – De Proefparade By Mr. Goodiebag

EVENT – De Proefparade By Mr. Goodiebag

Gezelligheid, lieve bloggers, lekkere high tea, mooie merken en een overvolle goodiebag waar je spontaan spierballen van krijgt als je het moet dragen. Zo, nu heb ik het toch voor elkaar gekregen om de geslaagde Proefparade georganiseerd door Mr. Goodiebag in één zin te omschrijven. Ik heb zelden zo’n gezellige sfeer ervaren bij een event als op zondag 1 juni bij De Proefparade. Ik neem je mee én laat je de goodiebag zien!

Mr. Goodiebag De Proefparade EYE Event By Dagmar Valerie Lois Lorinde, By Helena
Omdat Lois, Heleen en ik aan de vroege kant waren, gingen we nog even genieten van het mooie uitzicht aan het water en kletsten we heerlijk bij. Wat zijn het toch lieverds! Ook al zien we elkaar niet vaak, de momenten dat we samen kunnen zijn, zijn onbetaalbaar. 
Mr. Goodiebag De Proefparade EYE Event By Dagmar ValerieMr. Goodiebag De Proefparade EYE Event By Dagmar Valerie

Vanaf 14:00 was de inloop en om 14:30 begon De Proefparade inclusief heerlijke high tea. De locatie was te gek, want het werd georganiseerd in EYE, ken je dat? Als je op Amsterdam Centraal staat zie je over het water een prachtig wit gebouw met ernaast een hoge toren. EYE is het film instituut en je vindt er mooie exposities en filmvoorstellingen. Ook het restaurant is echt de moeite waard om lekker te ontspannen inclusief prachtig uitzicht. Meer info lees je op de website van EYE.

Mr. Goodiebag De Proefparade EYE Event By Dagmar Valerie 
Ik vond het heel erg leuk dat we uitleg kregen van verschillende brands die op De Proefparade aanwezig waren. Van make-up en wijn tot parfum, kleding en telefoons; voor iedereen zaten er interessante merken waar met passie over werd gepraat. Zo vond ik bijvoorbeeld In Fine Parfums ontzettend interessant, omdat het bij deze parfums draait om persoonlijkheid. Zo mochten we ruiken aan uiteenlopende geuren en twee favorieten van ons werden opgespoten. Vervolgens werd er verteld wat deze geur over je persoonlijkheid zegt, bij mij klopte het zo goed dat het bijna eng was. Echt een bijzondere ervaring! En bij de anderen was het ook gelijk raak, echt interessant dat een luchtje wat je aanspreekt zoveel over jou als persoon kan zeggen. 
Mr. Goodiebag De Proefparade EYE Event By Dagmar ValerieMr. Goodiebag De Proefparade EYE Event By Dagmar Valerie 
En hoe briljant is de heerlijke chocolade luisterend naar de naam Hands Off my ChocolateGe-wel-dig én ontzettend lekker. En de slogan is nóg beter: Meet them, eat them, love them. Ik ben verkocht, al helemaal toen ik proefde dat de chocolade zo langzaam op de tong smolt, so delicious! En ik werd gelijk verliefd op de mooie lakjes van Astra Italy (Yay, er zat er ook eentje in de goodiebag!). Daarnaast heeft het merk ook prachtige cosmetica, het zag er zo mooi uit! Ook SoloBioMooi trok mijn aandacht, vanwege de verzorgende producten en de professionele uitstraling ervan. De natuurlijke cosmetica en eco make-up vormden echte beauties!
Mr. Goodiebag De Proefparade EYE Event By Dagmar Valerie Ingeborg, Hi Beauty Anne Solveig 
Aaah zo fijn om lieve Anne en Ingeborg weer te zien, ik moest mij inhouden om hen niet plat te knuffelen! 
Mr. Goodiebag De Proefparade EYE Event By Dagmar Valerie 
En mijn prethoofd verklapt al een beetje hoe gelukkig ik op dit moment was (en nog steeds ben als ik naar deze foto kijk!). Omringd door lieve blogvriendinnetjes die stuk voor stuk goud waard zijn. Blijer kan je mij niet maken! Van links naar rechts: Ingeborg, Dionne, Anne, Saranda, Alexandra,Britt, Lois en moi :)
Mr. Goodiebag goodiebag De Proefparade EYE Event 
En over de spierpijn in mijn armen na het dragen van deze goodiebag naar huis is niets gelogen. Hij was zwaar en tot de rand gevuld! Wat een leuke goodies; mooie aandenkers aan het geslaagde event! Heel erg bedankt Mr. Goodiebag voor de geweldige middag en deze kans én lieve blogvriendinnen voor de gezelligheid, leuke momenten en dat jullie mij zo hard aan het lachen maakten… Want ja, dat was soms best wel hard ;)
Ben jij al een keer in EYE geweest?
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 42 reacties.

 1. Josianne

  Wauw, flinke goodiebag! Het ziet er inderdaad uit als een leuk en gezellig event, fijn dat je zo’n plezier hebt gehad :)

 2. Tessa

  Die nagellakjes zien er mooi uit! En wat een lekkere dingetjes allemaal! Die goodiebag ziet er ook heel erg fijn uit hihi!
  Liefs, Tessa

 3. Ziet er superleuk uit, jammer dat ik er niet bij kon zijn! Die parfums klinken goed en wat tof die flacons met bodyglitter. :) Leuk dat je zoveel plezier hebt gehad en wat een goede goodiebag! Liefs

 4. Denise

  Aah nu baal ik nog meer dat ik helaas niet kon komen. Wat een super leuke foto’s en een heerlijk verzorgd event. Ook een prachtige goodiebag zeg! <3

 5. Svenja

  Hmmm al die hapjes zien er super lekker uit. En wat een leuke foto van de groep meiden, ziet er echt super gezellig uit <3

 6. Gezellig en heerlijke hapjes! Was ook van plan om heen te gaan, maar wilde toch liever even relaxt thuisblijven. Want ja, 4 uur reizen kost veel energie, haha. Volgende keer beter :)

 7. Cindy

  Wat een heerlijke foto’s, leuk zo met zijn allen die selfie! Lekkere hapjes en gezelligheid. Het EYE kende ik nog niet..

 8. Jasmijn

  Leuke foto’s, ziet eruit als een ontzettend gezellig event :)

 9. Manon

  Wat leuk, ziet eruit als een heel leuk event, leuke goodiebag ook :)

 10. Sophie

  Het zag er uit als een ontzettend leuk event! Helaas kon ik er niet bij zijn, maar jullie hebben geloof ik heel veel plezier gehad <3 En wat bijzonder van die parfums, dat is eigenlijk wel heel erg gek!

 11. Joni

  Wat een gezelligheid! En inderdaad een goed gevulde goodiebag, top!

 12. Mirne

  Gezellig! En wat leuk dat je zo’n tof vrienden groepje bloggers hebt.

 13. Justine A

  Oh wat ziet dat er gezellig uit! Wat leuk dat je daarbij mocht zijn zeg.

 14. Sarah

  Ziet er echt super gezellig uit! En wat veel lekkers zeg, ik krijg er honger van hihi.

 15. Angela

  Wat een leuke foto’s van jullie allemaal. Klinkt als een geslaagde dag!

 16. Zo te zien was het echt een geslaagde dag <3 Je straalt helemaal op die foto’s, zo leuk om te zien. liefs x

 17. Michaela

  Dat ziet er echt heel geslaagd en super uit! Mooie locatie hebben ze ook gekozen voor het event!

 18. Bertine

  jammer dat ik niet kon, het ziet er wel gezellig en lekker uit allemaal!

 19. Jammer genoeg kon ik niet komen, maar op de foto’s ziet het er al heel gezellig uit! Ik ben nog nooit in Eye geweest eigenlijk.

 20. Puck

  Wat gezellig! De foto’s zijn erg leuk! Flinke goodiebag ook, is nooit verkeerd! :)

 21. Kelly

  Wat een leuk event! Mooie goodiebag heb je meegekregen. :)

 22. Hannah

  Dat ziet er echt superleuk en gezellig uit! Fijn dat je zo genoten hebt! :D

 23. Geanne S

  Wat een leuk event en leuke merken! Zo te zien heb je je goed vermaakt daar! :)

 24. Heleen

  Wat heb je er weer een heerlijk verslag gemaakt, het was een hele fijne dag! Super om je weer te zien en gezellig te kletsen! <33 Hopelijk tot heel gauw weer! xx

 25. Petra

  Leuk om te lezen…en ik zag dat je ook in goed en gezellig gezelschap was….dat geeft dan nog een extra touch aan zo een leuke dag…

  Groetjes Petra

 26. Oehhh, dat klinkt als een heel leuk (en heel lekker!) event! Al die hapjes, mennnn wat zien die er verrukkelijk uit! Leuk verslag om te lezen ook, volgens mij heb je het wel nar je zin gehad haha! Liefs, Nicole

 27. Linda

  Ik baalde al dat ik af moest zeggen en ben zo te zien écht een feestje mis gelopen. Wat ziet het er mooi, lekker en goed verzorgd uit! :) En wat straal je mooi op de foto’s!

Geef een antwoord

CommentLuv badge