Blog

EVENT – De Proefparade By Mr. Goodiebag

Gezelligheid, lieve bloggers, lekkere high tea, mooie merken en een overvolle goodiebag waar je spontaan spierballen van krijgt als je het moet dragen. Zo, nu heb ik het toch voor elkaar gekregen om de geslaagde Proefparade georganiseerd door Mr. Goodiebag in één zin te omschrijven. Ik heb zelden zo’n gezellige sfeer ervaren bij een event als op zondag 1 juni bij De Proefparade. Ik neem je mee én laat je de goodiebag zien!

Mr. Goodiebag De Proefparade EYE Event By Dagmar Valerie Lois Lorinde, By Helena
Omdat Lois, Heleen en ik aan de vroege kant waren, gingen we nog even genieten van het mooie uitzicht aan het water en kletsten we heerlijk bij. Wat zijn het toch lieverds! Ook al zien we elkaar niet vaak, de momenten dat we samen kunnen zijn, zijn onbetaalbaar. 
Mr. Goodiebag De Proefparade EYE Event By Dagmar ValerieMr. Goodiebag De Proefparade EYE Event By Dagmar Valerie

Vanaf 14:00 was de inloop en om 14:30 begon De Proefparade inclusief heerlijke high tea. De locatie was te gek, want het werd georganiseerd in EYE, ken je dat? Als je op Amsterdam Centraal staat zie je over het water een prachtig wit gebouw met ernaast een hoge toren. EYE is het film instituut en je vindt er mooie exposities en filmvoorstellingen. Ook het restaurant is echt de moeite waard om lekker te ontspannen inclusief prachtig uitzicht. Meer info lees je op de website van EYE.

Mr. Goodiebag De Proefparade EYE Event By Dagmar Valerie 
Ik vond het heel erg leuk dat we uitleg kregen van verschillende brands die op De Proefparade aanwezig waren. Van make-up en wijn tot parfum, kleding en telefoons; voor iedereen zaten er interessante merken waar met passie over werd gepraat. Zo vond ik bijvoorbeeld In Fine Parfums ontzettend interessant, omdat het bij deze parfums draait om persoonlijkheid. Zo mochten we ruiken aan uiteenlopende geuren en twee favorieten van ons werden opgespoten. Vervolgens werd er verteld wat deze geur over je persoonlijkheid zegt, bij mij klopte het zo goed dat het bijna eng was. Echt een bijzondere ervaring! En bij de anderen was het ook gelijk raak, echt interessant dat een luchtje wat je aanspreekt zoveel over jou als persoon kan zeggen. 
Mr. Goodiebag De Proefparade EYE Event By Dagmar ValerieMr. Goodiebag De Proefparade EYE Event By Dagmar Valerie 
En hoe briljant is de heerlijke chocolade luisterend naar de naam Hands Off my ChocolateGe-wel-dig én ontzettend lekker. En de slogan is nóg beter: Meet them, eat them, love them. Ik ben verkocht, al helemaal toen ik proefde dat de chocolade zo langzaam op de tong smolt, so delicious! En ik werd gelijk verliefd op de mooie lakjes van Astra Italy (Yay, er zat er ook eentje in de goodiebag!). Daarnaast heeft het merk ook prachtige cosmetica, het zag er zo mooi uit! Ook SoloBioMooi trok mijn aandacht, vanwege de verzorgende producten en de professionele uitstraling ervan. De natuurlijke cosmetica en eco make-up vormden echte beauties!
Mr. Goodiebag De Proefparade EYE Event By Dagmar Valerie Ingeborg, Hi Beauty Anne Solveig 
Aaah zo fijn om lieve Anne en Ingeborg weer te zien, ik moest mij inhouden om hen niet plat te knuffelen! 
Mr. Goodiebag De Proefparade EYE Event By Dagmar Valerie 
En mijn prethoofd verklapt al een beetje hoe gelukkig ik op dit moment was (en nog steeds ben als ik naar deze foto kijk!). Omringd door lieve blogvriendinnetjes die stuk voor stuk goud waard zijn. Blijer kan je mij niet maken! Van links naar rechts: Ingeborg, Dionne, Anne, Saranda, Alexandra,Britt, Lois en moi :)
Mr. Goodiebag goodiebag De Proefparade EYE Event 
En over de spierpijn in mijn armen na het dragen van deze goodiebag naar huis is niets gelogen. Hij was zwaar en tot de rand gevuld! Wat een leuke goodies; mooie aandenkers aan het geslaagde event! Heel erg bedankt Mr. Goodiebag voor de geweldige middag en deze kans én lieve blogvriendinnen voor de gezelligheid, leuke momenten en dat jullie mij zo hard aan het lachen maakten… Want ja, dat was soms best wel hard ;)
Ben jij al een keer in EYE geweest?
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.