EVENT / Costes Shopping Night

Ik snuffelde voor jullie rond tussen de nieuwe collectie van Costes tijdens de Costes Shopping Night. Winkelen met korting, welke meid wil dat nu niet? Ik was daarom extra blij met de uitnodiging om als prijswinnaar deel te nemen aan de Costes Shopping Night in Utrecht. Costes is een heerlijke winkel met mooie kleding als je het mij vraagt. Ik heb er met veel plezier rondgekeken en het was een geslaagde avond, kijk je mee?
De versierde cupcakes stonden bij de ingang klaar en waren ontzettend lekker, leuk gedaan!
Je kreeg gratis make-up advies bij Rituals en je kon ook worden opgemaakt.
De collectie bestond uit bohemian looks, veel wol, bordeaux rood en blauw. Ook waren er toffe prints aanwezig in de collectie. 

Ik kocht met korting oorbelletjes; deze zijn zilver met een beetje oranje in de vorm van veertjes. Ik vond ze zo cute dat ik ze niet kon laten hangen. 
Het was een hele geslaagde avond, maar eigenlijk vond ik het niet een exclusieve party en voelde ik mij geen prijswinnaar. Het was meer te vergelijken met even shoppen zoals je dat normaal gesproken ook zou doen. Daarnaast vond ik het personeel niet klantvriendelijk handelen, want er werd letterlijk tegen mij gezegd dat ik weinig had gekocht zonder even op te kijken. Een gemiste kans in mijn ogen, maar de collectie is zeker een bezoekje waard én ik ben heel blij met mijn mooie oorbelletjes. Love them!

Heb jij al een keer geshopt in de Costes?

Liefs,

Dagmar
P.s. volg je mij al op       ?

Dit bericht heeft 25 reacties.

 1. Eline

  Heel erg leuk om te zien! Mooie foto’s heb je gemaakt!

 2. Ingeborg

  Mooie foto’s, maar wauw, dat ze dat echt gezegd hebben? Alleen daarom zou ik al niet meer terug komen.. Zo jammer altijd!

  1. Ja beetje vreemd, maar helaas waar. Een top winkel, maar aan de service mag nog wel even gesleuteld worden :)

 3. Josianne

  Mooie spulletjes hebben ze daar he?! Wel heel vreemd dat het personeel zo onvriendelijk was, dan ben ik er al snel klaar mee.

 4. Ziet er echt heel tof uit. Ik ben al een aantal leuke items geshopt. Ik ben heel blij met de winkel. :D

 5. Stacey

  Ze hebben echt leuke dingen en de winkels die ik tot zover heb gezien zijn lekker groot en overzichtelijk. Mooie foto’s heb je trouwens gemaakt! Alleen wel jammer dat ze onvriendelijk waren, dan zou ik toch met een naar gevoel terug gaan naar een dergelijke winkel…

  1. Dankjewel voor je lieve compliment over de foto’s! Ja beetje dubbel inderdaad… maar wel toffe hotspot!

 6. Kimberly

  Jammer dat je je niet echt als een prijswinnaar voelde, hoorde eigenlijk wel! Mooie foto’s heb je in ieder geval gemaakt, ik zie hele leuke dingen hangen!

 7. Mooie foto’s, het ziet er leuk uit. Jammer dat het personeel zo flauw deed, dat is niet netjes, het moet wel een beetje jóuw avond zijn met zoiets. Gelukkig heb je wel leuke oorbelletjes gescoord. :) Liefs, Rowan

 8. Robin

  Leuke foto’s heb je gemaakt. Ik kende het nog niet.

 9. cherishday

  Klantvriendelijk is inderdaad anders. Maar die zebra trui ziet er wel fun uit.

  1. Ja het leek mij ook super, was ook erg gezellig! Alleen beetje jammer van de kassamedewerksters ;)

 10. Kimberley

  Leuke oorbellen heb je gekocht :) Wel jammer dat het personeel niet zo aardig was!

 11. Anouk

  Ik ben dol op dit merk! Maar krijg meteen kriebels als ik lees hoe het personeel is. Bah! Daar heb ik echt een hekel aan. Het is zoveel fijner als mensen begrijpen dat je klanten met ‘recpect’ moet behandelen. Jammer!!

 12. Marloes

  Wat leuk om te zien. Ik ken het merk niet! Maar de kleding ziet er super leuk uit!

Geef een antwoord

CommentLuv badge