Blog

EVENT / Costes Shopping Night

Ik snuffelde voor jullie rond tussen de nieuwe collectie van Costes tijdens de Costes Shopping Night. Winkelen met korting, welke meid wil dat nu niet? Ik was daarom extra blij met de uitnodiging om als prijswinnaar deel te nemen aan de Costes Shopping Night in Utrecht. Costes is een heerlijke winkel met mooie kleding als je het mij vraagt. Ik heb er met veel plezier rondgekeken en het was een geslaagde avond, kijk je mee?
De versierde cupcakes stonden bij de ingang klaar en waren ontzettend lekker, leuk gedaan!
Je kreeg gratis make-up advies bij Rituals en je kon ook worden opgemaakt.
De collectie bestond uit bohemian looks, veel wol, bordeaux rood en blauw. Ook waren er toffe prints aanwezig in de collectie. 

Ik kocht met korting oorbelletjes; deze zijn zilver met een beetje oranje in de vorm van veertjes. Ik vond ze zo cute dat ik ze niet kon laten hangen. 
Het was een hele geslaagde avond, maar eigenlijk vond ik het niet een exclusieve party en voelde ik mij geen prijswinnaar. Het was meer te vergelijken met even shoppen zoals je dat normaal gesproken ook zou doen. Daarnaast vond ik het personeel niet klantvriendelijk handelen, want er werd letterlijk tegen mij gezegd dat ik weinig had gekocht zonder even op te kijken. Een gemiste kans in mijn ogen, maar de collectie is zeker een bezoekje waard én ik ben heel blij met mijn mooie oorbelletjes. Love them!

Heb jij al een keer geshopt in de Costes?

Liefs,

Dagmar
P.s. volg je mij al op       ?

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.