Blog

Dove Winter Care limited edition – voor de koude wintermaanden

Dove winter care bydagmarvalerie

Hoera, speciaal voor de koude wintermaanden heeft Dove de heerlijke Winter Care lijn gelanceerd. Deze limited edition collectie bestaat uit een een douchecrème, een anti-transpirant spray en roller met de jasmijn geur. Nu de dagen korter en kouder worden, kan je huid wel een extra boost gebruiken. Jordy en ik strijden tegenwoordig om deze verrukkelijke douchecrème, maar ook Lucas heeft inmiddels door dat het een heerlijke collectie is. Dan denk je daar met een mannenhuishouden geen last van te hebben, maar niets is minder waar… We houden alle drie van douchen en badderen, niet alleen om op te warmen maar ook om lekker te ontspannen. Met deze fijne collectie verwent Dove de huid die in deze gezellige wintertijd best eens extra aandacht mag ontvangen. Denk aan de warmte van binnen en de koud van buiten die de huid moet trotseren, maar ook de drogere lucht en scherpe wind. Is de collectie een aanrader? Ik vertel je meer over deze limited edition lijn van Dove.

Lekker ontspannen en genieten met Dove Winter Care

De tijd van knus binnen zitten, de kaarsjes aan en boeken lezen is aangebroken. Ook spelen we gezellig spelletjes, genieten we langer van het tafelen en doen we lekker gek met elkaar als gezin. We vinden het heerlijk om op te warmen en te ontspannen in bad. Dit kan ook dit jaar weer extra goed met de Dove Winter Care lijn, de limited edition collectie is voorzien van een onweerstaanbare jasmijn geur. Lucas vraagt er zelfs om dat we de douchecrème gebruiken. Die smekende stem met vragende blik ‘Mama Crème Lucas!’, daar smelt ik als mama echt van. Als hij daarna zichzelf gaat wassen en zichzelf insmeert en lacht van de sop in bad dan maakt dat mijn dag compleet! De verzorgende douchecreme bevat milde bestanddelen die je huid zowel reinigen als voeden. De douchecreme heeft een zoete, hartverwarmende jasmijngeur om body & mind direct in een relaxmodus te brengen. De unieke hydraterende creme zorgt er bovendien voor dat je huid optimaal verzacht en verzorgd wordt. Als ik zelf in bad zit, dan vind ik het heel fijn om mijzelf met producten van Dove te verzorgen. Ik maak voor mijzelf van te voren een lekker warm bad, zet een dampende kop thee erbij en ga er heerlijk in liggen met mijn e-reader. Tegenwoordig is dat ook een stuk ontspannender, nu ik weet dat mijn Kobo tegen water kan haha.

Dove Winter Care Anti-transpirant Spray & Roller

Om de heerlijke geur langer te kunnen behouden, gebruik ik graag de spray die ook voorzien is van de jasmijngeur. De anti-transpirant formule houdt je oksels tot 48 uur fris en zorgt voor een zachte, gehydrateerd en verzorgde okselhuid. Hij doet goed zijn werk, geeft niet af, prikt niet en het biedt uren bescherming waar ik heel tevreden over ben. Zo ben ik helemaal winterproof en als ik jullie de geur via deze blog had kunnen laten ruiken, dan had ik dat onmiddellijk gedaan. Ik ben fan!

Ik hoop dat je het leuk vond om meer over de Dove Winter Care collectie te lezen die vanaf nu verkrijgbaar is in onder andere de Etos en bij AH. Dit mooie perspakket heb ik ontvangen en ik vond het echt een feestje om de producten te kunnen testen. Echt een verwennerij, het voelde alsof ik een kerstpakket mocht unboxing inclusief nepsneeuw en geweldige sokken. Waar denk jij dat de letters DV voor staan op de mok? Dagmar Valerie of toch Dove?

Maak er een onvergetelijke winter van!

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.