CHALLENGE / #7DaySelfieChallenge op Instagram

Zijn jullie klaar voor een nieuwe uitdaging? Samen met Lois, Heleen, Eline & Lidewij gaan wij namelijk de 7 Day Selfie Challenge aan! Maar dat doen we natuurlijk niet alleen maar zelf, maar ook heel graag met jullie samen. Ben je nieuwsgierig naar deze challenge? Lees dan gauw wat je moet doen om deel te nemen!

Misschien herinner je je nog de #ValerieValentijn challenge die ik had opgezet? Dat vormde een enorm succes waar ik met veel plezier op terugkijk. Maar nu bundel ik mijn krachten met andere lieve blogladies en hopen we mintens net zo’n leuke week te beleven met de challenge. Samen is immers altijd leuker en daar hebben we natuurlijk jouw hulp bij nodig! 

Wat heb je nodig?
Instagram! De challenge zal plaatsvinden op Instagram en je gebruikt de hashtag #7DaySelfieChallenge, zodat je je foto weer terug kunt vinden tussen de geüploade pictures van andere enthousiaste Instagrammers. Ik zal, net als bij de ValerieValentijn Challenge, de leukste foto’s en Instagramliefhebbers in het zonnetje zitten in een artikel op mijn blog. 

Op maandag beginnen we met de #7DaySelfieChallenge en een week lang plaats je een Instagram foto onder de volgende onderwerpen:
✩ Animal
✩ Fruit
✩ Mirror
✩ Duckface
✩ Moustache
✩ Happy
✩ Treatyourselfie

Je kunt onze foto’s bekijken onder de hashtag of ons volgen op Instagram: @elineboot @solidewij @loislorinde @h_eleen. En mocht je mij nog niet volgen; ik ben te vinden onder de Instagramnaam @ByDagmarValerie. Het zou super zijn als je ook meedoet en we maken er samen een onvergetelijke en vrolijke selfie week van!

Doe je mee met de #7DaySelfieChallenge? 

Liefs,
Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 6 reacties.

  1. Lidewij

    Ooh, ik heb er zo’n zin in! Ben benieuwd wie er allemaal mee gaan doen en hoe ongelofelijk tof al die foto’s gaan zijn :D

  2. Heleen

    Leuk!!! Ik heb er veel zin in! :D Erg benieuwd naar alle foto’s die het gaat opleveren.

  3. Justine A

    Leuk bedacht! Ik ben vooral benieuwd naar alle foto’s, waarschijnlijk ga ik ook mee doen hoor :) X

Geef een antwoord

CommentLuv badge