Blog

Cadeautje: infinity armband

De postbode maakt mij de laatste tijd ontzettend blij met mooie pakketjes en lieve berichten. Zoals jullie misschien wel weten, ben ik beauty blogger voor www.GiftAvenue.nl. Hier schrijf ik om de maandag een beauty gerelateerd artikel en dat doe ik uiteraard met ontzettend veel plezier. Als dank voor mijn blogs kreeg ik daarom een heel lief presentje voor de vakantie toegestuurd, namelijk een armbandje met mijn favoriete teken: infinity!

Infinity betekent letterlijk vertaald ‘oneindigheid’. Het staat dus bijvoorbeeld voor oneindig veel plezier, warmte, lachen of liefde, maar voor sommigen betekent het ook ‘het leven’ in het algemeen. Iedereen krijgt de mogelijkheid om er een eigen invulling aan te geven en dat vind ik juist zo mooi aan dit symbool. Iedereen ziet er iets in wat bij hem of haar past.
Ik vond het berichtje echt ontzettend attent en lief. Ik had het totaal niet verwacht en ben heel erg blij met de lieve tekst en het mooie armbandje.Ik vind de combinatie van het infinity-teken en het frisse appeltjes groen echt heel geslaagd. Wat vind jij van het armbandje?

Wil je lezen wat ik schrijf voor www.Giftavenue.nl? Kijk dan gauw op http://www.giftavenue.nl/dagmar en klik op één van de artikelen aan de rechterkant. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Liefs,

Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.